2777
2789
عنوان

یه کارخانه دار تاجر بهم پیشنهاد آشنایی داده🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 12632 بازدید | 224 پست
خب درسته متاهله ولی این دلیل نمیشه که پیشنهاد های بهتر رو بررسی نکنه

توروخدا تو ن ازدواج کن نه با کسی برو تو رابطه 

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌ 
من از ایشون خوشم میومد تا یه جا گفتن هفته ای ۴ تومن میریم بیرون غذا واقعا همچین عدد کمی فک نمیکردم گ ...

😂😂وااای

یا واقعا تازه به دوران رسیدس و ندیدبدید یا از رویاهاش میگه لعنتی😂

کردستان✌🏼🕊️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من هفته ای دو سه بار میرم مستوران فک کنم اگه رستورانارو بشناسی میدونی مس توران کمتر از ۵ ۶ توم ...

چون خودشون هنوز باور ندارن که میتونن مثل بقیه مردم زندگی کنن فکر کردن برا ماهم جالبه این چیزای پیش پا افتاده

کردستان✌🏼🕊️

چون خودشون هنوز باور ندارن که میتونن مثل بقیه مردم زندگی کنن فکر کردن برا ماهم جالبه این چیزای پیش پ ...

دقیقا من خودم یه تاپیک دارم که زدم نامزدم ۲۰۷ خربده برام

باور کنننن انقد پشیمون شدم حالم از خودم بهم خورد گفتم این تازه به دوران رسیده ها چیه

بعدم کلا همینه ها

مثلا میخواد بگه رفتم میکاپ میگه رفتم میکاپ ۸ تومنی😂

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

عزیزم من هفته ای دو سه بار میرم مستوران فک کنم اگه رستورانارو بشناسی میدونی مس توران کمتر از ۵ ۶ توم ...

دقیقا 

من هم اصلا از این چیزا حرف نمیزنم خداروشکر داشته هام خیلی بیشتر از زندگیه استارتره ولی هیچ وقت یک کلمه اینجا نگفتم..

چون ماها هیچ چی نمیگیم فکر میکنه فقط خودش زندگیش تو‌رفاهه و بقیه قشر متوسطن 

خب درسته متاهله ولی این دلیل نمیشه که پیشنهاد های بهتر رو بررسی نکنه

😳😳😳😳😳😳😳😶🔪

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

دقیقا من هم اصلا از این چیزا حرف نمیزنم خداروشکر داشته هام خیلی بیشتر از زندگیه استارتره ولی هیچ وقت ...

یه جا گفته بود کوروش مال و اپال مال سطح بالاهاس😂اصلا موندم میگف تو عید شهرستانیا چرا میرن؟ اصلا موندم بخدا انگار هرکی شهرستانه پول نداره هرکی تهرانه خوبه 

من خودم نصف فامیلای نامزدم تو شهرستانن همشون اراده کنن نفری یه پنت هاوس توالهیه دارن 

کلا فکر میکنه هرکی تو سایته فقیره اومده خرجای یه ذرشو میگه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

دقیقا من خودم یه تاپیک دارم که زدم نامزدم ۲۰۷ خربده برامباور کنننن انقد پشیمون شدم حالم از خودم بهم ...

😂😂😂عاشق صداقتت شدم لعنتی.بچه بودی یه چیزی گفتی مهم الانه که پشیمونی.

وا خواهر برا ما مهمه خب بزار بگه حسودی مگه😒😂عیش

کردستان✌🏼🕊️

یه جا گفته بود کوروش مال و اپال مال سطح بالاهاس😂اصلا موندم میگف تو عید شهرستانیا چرا میرن؟ اصلا مون ...

الان کسی که پز میده سطح بالاس

پولدار واقعی تعریف کردن از داشته هاش ننگه براش

کردستان✌🏼🕊️

الان کسی که پز میده سطح بالاسپولدار واقعی تعریف کردن از داشته هاش ننگه براش

عاشقت شدم بخدا😂

ببین من خودم خانوادم معمولی روب خوبن ولی نامزدم خانوادشون خیلی پولدارن یعنی مثلا زن دایی نامزدم ماشین دم دستیش بی ام وس بعد تو یه مهمونی خانوادگیشون بودم همه زنا داشتن میگفتن اره شوهر من فلانه بساره این زن انقد محترم بود اصلا حرف نمیزد بعد میشینی باهاش حرف میزنی فقط از رشتش و شغلش میگه بعد حالا این سایت ما باید ببینیم یکی هفته ای چقد میره رستوران😂

عاشقت شدم بخدا😂ببین من خودم خانوادم معمولی روب خوبن ولی نامزدم خانوادشون خیلی پولدارن یعنی مثلا زن ...

منم همینطور🥺♥️

ای جونم خدابیشتربهشون بده.

وای دیدی تروخدا آدم محترم و باشخصیت اخه کی میاد از خودش تعریف کنه.حالا اینم فکر کرده ما مثل اسکولا میام براش چه چه و به به میکنیم میگیم خوشبحالت تو داری بری رستوران ما نداریم

کردستان✌🏼🕊️

عاشقت شدم بخدا😂ببین من خودم خانوادم معمولی روب خوبن ولی نامزدم خانوادشون خیلی پولدارن یعنی مثلا زن ...

متاسفانه خودت رو زدی به نفهمی 

اخه آدم حسابی ابن تاپیک چه ربطی داشت به رستوران تازه رستورانی که تاپیکش رو من‌ نزدم چرا آنقدر داری فشار میخوری دو صفحه پشت من تایپ کردی والا بحث رستوران فامیل. لاکچری رو تو الان باز کردی زیر پوستی داری از داشته هات میگی به هرحال کمتر عقده گشایی کن مغزت بیشتر نپوکه

یه جا گفته بود کوروش مال و اپال مال سطح بالاهاس😂اصلا موندم میگف تو عید شهرستانیا چرا میرن؟ اصلا مون ...

صددرصد سطح کیفیت تو شهرستان با تهران فرق داره من خودم شهرستان باشم الان بهترین خونه تو‌ بهترین منطقه رو‌ داشتم با درآمدی که همسرم داره اونجا شاهانه زندگی می‌کنم اما تهران نمیشه مگه اینکه ددی پولدار داشته باشی 

درضمن اپال جزو پاساژهای گرون تهران هست مشخص هرکسی توان خربد از اونجارو‌ نداره