2777
2789

کنکوری ام پشتم البته😐😐😐 میدونم خیلی وراجه میاد میگه واییی تو این همه کتابو میخونی😐😐😐واییی تو هیچی نشدی فلان 

منم در اتاق رو قفل کردم ک بعدش چیشد؟

با حمله و ضربه های خانواده روبه رو شدم🥰

در رو ک باز کردم طوماری از فحش و نفرین نصیبم شد

الانم خود خانواده عموم اومدن شام

عموم صد دفعه بچه هارو فرستاده من خودمو زدم بخواب 

خودش اومد ک مجبور شدم پاشم بدم

یعنی ی طوری با قهر رفتم سلام هیچ کیو نکردم

زرتی نشستم ماامانم کلی چش غره رفت که چرا سلام نکردی

الان ۳ روزه نیومدم بیرون

شام گذاشتن جلوم نخوردم 

بجاش ی لیوان نوشابه سر کشیدم با معده خالی 

الانم رو ب موتم از بس سوزش معده گرفتم🙁😂

ولی خیلی زشت شد ن؟ 

اه 

ولی دوست ندارم وقتی قهرم بلد نیستم دیگ رفتارمو عوض کنم و اینا

خدا روزی رسانِ قدرتمند من است💜

این کارا چیه😐

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمی تا قسمتی زشت شد.

اونا اومدنی بساط درستو جمع میکردی برا چند ساعت مغزه ت استراحت میکرد. اللنم پاشو یه چی بزن بر بدن تا به فنا نرفتی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

ول کن بابا برو غذا تو بخور چند روز دیگه کنکور داری چیزی نخوری مریض میشی🥺

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

آره زشت شد،بچه که نیستی تو سنی هستی که بقیه به چشم یه خانوم می‌بیننت و توقع رفتار بالغانه دارن،اونا چه گناهی کردن؟ منم پشت کنکوریم ولی مهمون میاد لباس عوض میکنم میرم با روی خوش سلام میکنم و خوش‌آمد میگم دوباره برمی‌گردم تو اتاقم درسمو میخونم و موقع شام و خداحافظی باز میرم بیرون چند دقیقه

من خودم  نزدیک ۳۰ سالمه حوصله مهمون و هیچ کسی رو ندارم.

اکثر مواقع خودمو میزنم به خواب

من نمیدونم چرا میگن زشته بیا بشین پیش مهمون! بابا من حوصله حرف زدن و حرف شنیدن ندارم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

سعی کن با ناخواسته های زندگیت مسالمت آمیز کنار بیای و بی تفاوت باشی تا اذیت نشی

اگر حرفتی دختر عموت رو میذاشتی به پای نادونیش و جدیش نمیگرفتی نه خانواده ات ناراحت میشدن نه به عموت بی احترامی میشد نه خودت اذیت میشدی

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
آره زشت شد،بچه که نیستی تو سنی هستی که بقیه به چشم یه خانوم می‌بیننت و توقع رفتار بالغانه دارن،اونا ...

بخاطر کنکور نیست ک نرفتم

چند روزه کلا با خانوادم قهرم 

و کلا از اتاق بیرون نرفتم وگرنه در حالت عادی ولو میشدم تو حلق مهمون

من خودم نزدیک ۳۰ سالمه حوصله مهمون و هیچ کسی رو ندارم.اکثر مواقع خودمو میزنم به خوابمن نمیدونم چرا ...

جدی این روزا منم تو شدیدترین حالت بی حوصلگی ام 

اما کسی درک نمیکنه

سعی کن با ناخواسته های زندگیت مسالمت آمیز کنار بیای و بی تفاوت باشی تا اذیت نشیاگر حرفتی دختر عموت ر ...

بخاطر حرف دختر عموم نبود ک 

کلا چند روزه با خانوادم حرف نمیزنم