2777
2789

اول بگم آقاپسر۳سال ازخودم بزرگه۲۳سالشه شغلش مغازه داره ماشینش تیباعه وزمینم گرفته تازگیامیخوادخونه بسازه

وقدشم فک کنم ۱۶۷لی ۱۷۰ باشه قدکوتاست کاش۷۵می بودحالاخودمم۱۵۸ام😅

خانومامن دوساله پشت کنکورم امسال سومین سالمه

این پسر عم خاستگاری رسمی نیومدن ولی دوبارمادرشون تلفنی بامادرم حرف زدن ویه باریکیوواسطه کردن فرستادن خونه که هردفعه هم بعداینکه کنکوردادم پیگیرمیشدن ومن هربارمیگفتم می خوام درسم روبخونم یعنی این جوابم رددادن بوددیگه امابه قول گفته هامثل اینکه آقاپسرخیلی پیگرن میگه حاضرم صبرکنم.

حالااگه امسال رشته دلخواهم قبول نشم خانواده حتمامیزارن انتخاب رشته کنم برم واین آقا پسرعم حتمامیادمن چی بگم واقعامی ترسم دیگه همچین خاستگاری نیادسنمم داره۲۱سالم میشه اینجام که چون شهرستانیم اکثرازودازدواج میکنن البته توفامیل مااینطوری نیست بعدم خانومامن تاالآن این پسرع روندیدم نمی دونم اونوقت ایشون کجامنوچندباردیدن واقعابرام سواله 

ولی عکسشودیدم خوب بودهرچندهعی حس میکنم قدکوتاعه کاش عکسشومیفرستادم شماحدس بزنین ولی حیف می ترسم لو برم😂

(اینم اضافه کنم اینجاچیزی به اسم آشنایی اینجورچیزانیست اگه بگی اوکیه تموم میشه میره نامزدی واینابراهمون یواشکی شمارشوگیرآوردم عکس ایناروچک کردم😅)حالابگین چیکارکنم بنظرتون پدرم میگه نظرخودت مهمه ولی مادرم میگه ازدست نده

ببینین ازاونجایی که این دفعه انتخاب رشته می کنم میرم بهونه درس ندارم که بایدقطعی جواب ردبدم بگم شماتایپم نیستین اونموقع اینم بره احتمالاچون سه بارمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکور چی دادی ؟

بنظرم بزار بیان رسمی ببینی پسره رو یکم رفت و آمد کنید ببینی چه جوره 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

برای پسر ۲۳ ساله ۶۰۰ میلیون خیلیه

خب باباش کمکش کرده لابد 

داماد همین داداشمه ماعم واسه داداشم همچی گذاشتیم 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

کنکور چی دادی ؟بنظرم بزار بیان رسمی ببینی پسره رو یکم رفت و آمد کنید ببینی چه جوره

انسانی هدفم فرهنگیانه اینجابه حدی رقابت زیادعه رتبه زیر۱۰۰۰می خوادباورمیکنی پارسال باتراز۸۹۰۰حتی دعوت نشدم

انسانی هدفم فرهنگیانه اینجابه حدی رقابت زیادعه رتبه زیر۱۰۰۰می خوادباورمیکنی پارسال باتراز۸۹۰۰حتی دعو ...

مکه نمیگی شهرستان کوچیکی یعنی اینقدر داوطلب داره شهرتون واسه فرهنگیان !!

خب باباش کمکش کرده لابد داماد همین داداشمه ماعم واسه داداشم همچی گذاشتیم

آره باباش مثل اینکه براماشین کمکش کرده ولی زمین رونه خودش گرفته از۱۸سالگی بعددیپلم مغازه بازکرده کارکرده