2777
2789
عنوان

خانومامیشع راهنمایی کنین(خاستگار)

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 27 پست
این فرق دارهمن فکر کردم نتیجه تلاش خود پسره

خدایی تو ۲۳ سالگی مگه قاچاق کنه واگرنع نمیشه 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهرستان کوچیک من توگلستان معروفه خیلییی مخونن حتی رتبه های دورقمی هم داشتیم

اهااا

ایشالا امسال قبولی 

ولی اونو هم ی فرصتی بده بعش

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

چرانشه زمین روامسال گرفته یعنی تو۵سال نمی تونه ۶۰۰پس اندازکنه چیز عجیبی نیست زیاد

عزیزم کلی گفتم منظورم اینه که کمک والدین ام تاثیر داره 

نه باباامسال نصف پارسالم نخوندم بایدترازم بالا۹هزارباشه تادعوت شم حالاببینیم چی میشه شایدبشع لاقل دع ...

من شنیده بودم واسه فرهنگیان تا ۱۵ هزارو دعوت به مصاحبه میکنن ولی خب همه رو قبول نمیکنن اونایی که فن بیان خوبی دارن رو قبول میکنن

عزیزم کلی گفتم منظورم اینه که کمک والدین ام تاثیر داره

بله درست میگین ببخشین اگه تندجواب دادم 

الآن دایی خودمم ۲۳سالشه تازه میخواداشین بگیره بهرحال شرایط خیلیافرق میکنه این بنده خدابعددیپلم سریع رفته کارکرده

بی تاثیرنیست 

بله درست میگین ببخشین اگه تندجواب دادم الآن دایی خودمم ۲۳سالشه تازه میخواداشین بگیره بهرحال شرایط خی ...

درسته 

من شنیده بودم واسه فرهنگیان تا ۱۵ هزارو دعوت به مصاحبه میکنن ولی خب همه رو قبول نمیکنن اونایی که فن ...

نه الآن رتبه ملاک نیست عزیزم قبل اینکه رتبه بیادباترازدعوت می کنن وگرنه من رتبه ام پارسال ۶هزاراومد

نه الآن رتبه ملاک نیست عزیزم قبل اینکه رتبه بیادباترازدعوت می کنن وگرنه من رتبه ام پارسال ۶هزاراومد

عه چه جالب 

یعنی الان با تراز چقدر فرهنگیان دعوت میکنن؟

عه چه جالب یعنی الان با تراز چقدر فرهنگیان دعوت میکنن؟

بستگی به رقابت منطقه تون داره

مثلایه جاکه خیلی کم می خونن باتراز۶هزارهم دعوت شدن

ولی بعضی جاهاکه رقابت سنگینه بایدبالای۹هزارباشه