2777
2789

تا میتونید پس انداز کنید، مبادا روزی دستتون جلوی مردم دراز بشه، اگه قراره روزی خدایی ناکرده نیازمند بشید، از الان کاری کنید که پس اندازتون اون روز برسه به دادتون.. مبادا دستتون جلوی کسی دراز بشه .. اگه به دادتون برسن، که شرمنده ی کمک هاشون میشید.. و اگه کمکی نکنند، عزتتون خدشه دار میشه!

به قول استاد بزرگوارم، دکتر روان‌شاد

دست نیاز چو پیش کسان میکنی دراز، 

پل بسته ای که بگذری از آبروی خویش!

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👏👏👏👏👏👏اگه روشی بلدی بفرما ❤️

بهترین کار بنظر من اینه که حقوق ماهیانه ت رو همون موقع ک گرفتی تو کارت های مختلف بریزی

یع کارت داشته باش حتما برا حقوق، همون کارتی که حقوق میاد توش

کارت خرج های ضروری، که ۵۰ درصد از حقوقت رو میریزی اینجا، واسه قسط، اجاره، قبض و چیزایی که تو ماه مجبوری پرداخت کنی

کارت تفریح و زندگی، ۳۰ درصد حقوقت رو میریزی تو این کارت واسه سفر، رستوران، خرید و .. 

کارت سرمایه گذاری، که ۲۰ درصد حقوق میره اینجا برای پس انداز که بعدا ک یع مقدار جمع شد، تبدیلش کنی به سرمایه‌گذاری.. این کارت همونیه ک موقع نیاز قراره بهت کمک کنه!

من این مدلی خرج و پس انداز میکنم و واقعا راضیم 

فقط یع نکته ای ک هست، اینه ک همون اول ک حقوقت رو گرفتی، بخش پس انداز و بقیه چیزا رو جدا کنی

دقت کن پس انداز همون اول باید واریز بشه به کارت مخصوص خودش، وگرنه دیگه حقوق خرج میشه و ته ماه میبینی چیزی برا پس انداز باقی نمونده 

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨
موافقم ولی اوناییکه هیچی ندارند چه کنن

باید یع منبع درآمد ایجاد کنی، وقتی ب درامد رسیدی میتونی هم بهتر خرج کنی و ب خودت برسی، و هم میتونی پس انداز داشته باشی