2777
2789

من تو مجردی وضع مالی بابام خوب بود بچه ها . یه سری طلا و دارایی هایی داشتم که( اسم نمیبرم حالا) که نه حتی دربارشون به شوهرم گفتم و نه حتی بعد ازدواج ؛ خونه شوهرم اوردم .گذاشتم همونجور موندن خونه بابام . یکمی مدل شخصیتیم پنهانکاره. دوس دارم همه چیزو قائم کنم از بقیه . البته شوهرم هم وضع مالیش خوبه و مرد بد و سواستفاده گری نیس تو این چیزا . اما  بنظر شما کار من درست یا اشتباه بود؟ بعدها همسرم بفهمه بد نمیشه بنظرتون یا چی بهش بگم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داراییت ماله خودت بوده میتونی بگی میتونی نگی تو که تاوالان نگفتی از این به بعدم نگو شاید ذهنیتش تغییر کنه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

از طرفی کارتون درسته از طرفی نه

خود من شخصا بعد ازدواج بفهمم همسرم چیزی داشته و ازم پنهان کرده مطمئنا بهش بی اعتماد میشم و خیلی ناراحت میشم. 

بحث اینه اگر اونم چیزی رو پنهان کنه میبخشیش؟

اگر ساده لوح نباشی اون بفهمه چی هم داری نمیتونه از چنگت دربیاره و برای مواقع مورد نیاز میتونی ازش استفاده کنی

احتمالا خیلیا اینجا اعتقاد دارم کار شما درسته ولی من ترجیح میدم خودم رو جای طرف مقابل هم بزارم

من نمی‌پسندم همسرم اینقدر من رو غریبه بدونه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

کاش منم مثل تو بودم، اما همه چیزو جار میزنم هعییییی 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

وظیفه‌ای نداشتی که بهش بگی یا با خودت ببری. مال خودته از پول بابات. ضمن اینکه زندگی مشترک بعد از ازدواج شروع میشه. قبلش هر چی بوده برا خودته. حتی بعد از ازدواج هم طبق شرع و قانون پولی که درمیاری برا خودته و میتونی توی خونه خرجش نکنی.