2777
2789
عنوان

عقدی ک انگار برا خواهرشوهرمه نه من

1092 بازدید | 56 پست

سلام خانومای عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه 

من با دوست پسرم ازدواج میکنم و تقریبا دوهفته دیگه عقدمونه 

خانواده من به خانواده داماد گفتن ک هرچی ساده تر باسه مراسم بهتره پولو برای ایندتون جمع کنید 

حالا مادرو خواهر شوهرم درمورد لباسی ک انتخاب کرده بودم کلی نظر دادن و دراخر اونی نشد ک خودم میخواستم و تو دلم میمونه 

درمورد مکان عقدمون هم همس نظر میدم و نمیزارن جایی ک من انتخاب میکنم باشه نه اینکه روراست بگن نه ولی زیر زیرکی شوهرمو پر میکنن 

شوهرم برای خرید کت شلوارش بجای اینکه بامن بره با مادرو خواهرش رفت

برای انتخاب تالار هم همینطور 

و حتی برای انتخاب فیلم بردار هم با مادر و خواهرش رفتن بدون اینکه من برم و نمونه کارارو ببینم 

و فقط بهم گفتن ک رفتیم انتخاب مردیم نمونع کار دیدیم 

من خیلی ناراحتم از این موضوع مگه چندیار قراره این اتفاق برام بیفته ک خودم توشون نیستم و اخرسر همون کاری رو میکنن ک خودشون میخوان 

بنظرتون راه درست چیه چیکار کنم

با شوهرت منطقی حرف بزن

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

دیگ وقتی میگید ساده باشه اونام همینکارو میکنن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همین اول کار سکوت کردی؟ اعتراض نکردی؟ 

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c

راه درست رو نمیدونم ولی من بجای تو بودم باهاش ادامه نمیدادم چون وقتی اول زندگی انقد گوش به فرمان مامان و ابجی شه قطعا در اینده بدتر هم میشه و چه بسا تو دعواها و سختی ها پشت شمارو خالی بکنه پشت اونا در بیاد

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

تا هنوز هیچی نشده

یا حرفاتو بکن تو گوششون

یا باید تا آخر عمر برات نظر بدن 

بگو هیچ کدوم از اینا رو نمیخوام باید خودم نظر بدم

اگه بهمم بخوره 

بهتر از یه عمر بدبختیه😐💫

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

اوه اوه. امیدوارم به همین دخالت ها ختم بشه.

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!