2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته

84 بازدید | 10 پست

12روز ی میشه باهمسرم قهرم🫠این مدت یسری مشکلات پیش اومدخیلی دلخورم ازش 12روز پیام نداده یکی دوبار فقط پیام داد اونم چون کارداشت 🙂

یماهم میشه همو ندیدیم 

نمیدونم چرا انقدر بدشانسم ازهیچی شانس نیاوردم 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم مشکلت چیه ولی وقتی آشتی کردید باهم صحبت کنید که دیگه قهر نکنید مخصوصا قهر های طولانی خانمان ...

درهمین حد حرف میزنیم که کارداشته باشیم پیام بدیم 

😔یه مدت اصلا پیگیر هیچی نیست منم کم اوردم دوسال داره میشه عقدم😞

خیلی روم فشاره ازطرف خانوادم همش تیکه و کنایه میزنن بهم 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
مرسی عزیزم❤️

زنده باشید

دیگه این چیزا هست توی زندگی مشترک قدیما میگفتن اینا نمک زندگیه

الان بخاطر مسائل مالی و غیره یکمی شورتره باید تحملمون بیشتر باشه با مدد از اهل بیت و توکل بخداوند

میگن ۹اردیبشهت یه چله داره خیلی حاجت دهنده هست

درهمین حد حرف میزنیم که کارداشته باشیم پیام بدیم 😔یه مدت اصلا پیگیر هیچی نیست منم کم اوردم دوسال دا ...

همه چیز با صحبت کردن حل میشه البته در کنارش باید صبر و گذشت باشه ،سعی کن محبت هاش رو یاد آوری کنی ،با لج باشی وغرپر بیجا هیچی درست نمیشه 

زنده باشیددیگه این چیزا هست توی زندگی مشترک قدیما میگفتن اینا نمک زندگیهالان بخاطر مسائل مالی و غیره ...

کارمون گره خورده😞نه وام جورمیشه نه خونه نه پول هست سرهمین بحثمون شدارزوی همه چی به دلم مونده بخدا 

خیلی تو فشارم خیلی زیاد

کارمون گره خورده😞نه وام جورمیشه نه خونه نه پول هست سرهمین بحثمون شدارزوی همه چی به دلم مونده بخدا خ ...

الهی دلت شاد بشه

چله ۹اردیبهشت رو بردار حتما هر روز یک واقعه بخون تا چهل روز به نیت مشکل مالیتون شک نکن حل میشه

نماز امام جواد هم روز چهارشنبه برا حاجت دنیایی خیلی حاجت دهنده هست

همه چیز با صحبت کردن حل میشه البته در کنارش باید صبر و گذشت باشه ،سعی کن محبت هاش رو یاد آوری کنی ،ب ...

اصلا نمیدونم‌چیکارکنم😞😔بقران انقدر حرف شنیدم دلم شکسته 

میکن انقدر بی عرضه بودی رفتی باکسی ک هیچی نداشت الانم اینجوری داری عذاب میکشی یا نمیدونم شوهرت نه عیدی اورد ن یبدایی نه یه مراسم درستی برات گرفت ن طلا ن خونه داره نه ماشین ن پول😞 ازوقتیم دخترعموم عقد کرده وضع مالی شوهرش خیلی خوبه میگن از اون یادبگیر باون سن کمش بببن چی تور کرده😔😞

الهی دلت شاد بشهچله ۹اردیبهشت رو بردار حتما هر روز یک واقعه بخون تا چهل روز به نیت مشکل مالیتون شک ن ...

مرسی عزیزم چشم