2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین بعضی خانما با چند سال پیششون هیچ فرقی

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 59 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه تو سنی نداری که چروک داشته باشی 

من خودم از اونام که از ۱۵ سالگی تا ۲۵ سالگیم قیافم ثابت بود همین الانم ببینی همونم 

ولی یه دوستایی دارم کلا کوبیدنا

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ژنتیکه 😁 من خودم هرکی منو‌ میبینه فک میکنه ۱۷ سالمه🤦🏻‍♀️🥴 ولی خب تیپ و استایل و پوست خوب هم تاثی ...

من استایلم عالی و دخترونس صورتمو هم می‌خوام همون‌طور بشه 

چند ماه پیش رفتیم خیاطی خانمه گفت کلاس چندمی؟😂😂فکر میکرد میرم مدرسه 

اول بستگی ب ژن طرف داره

بعد شرایط زندگی

تغذیش

.

طرف شوهرش معتاده یا خیانت کار این خانم تو سن سی  پیر میشه از غصه.

یا فردی ک مدام فست فود میخوره ارایش سنگین داره. اینم پیر میشه

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

تو حرص و جوش نخور قول میدم صد سال پیر نشیوقتی همیشه یه چشمت اشک باشه یه چشمت خون معلومه داغون میشی

اره اینو هم قبول دارم 

همش می‌خوام از این که هستم بهتر بشم 

ولی نمیدونم چکار بکنم

اره اینو هم قبول دارم همش می‌خوام از این که هستم بهتر بشم ولی نمیدونم چکار بکنم

ی روتین خیلی ملایم مناسب پوست صورت

ژل یا فوم مرطوب کننده ضدافتاب حالا یکم ماسک یا سرم آبرسان ام داشته باشی عالیه

تغذیه درست داشته باش قند چربی باعث کدر شدن پوستت میشه

ولب گاهی ژنتیک خیلی تاثیر دارع

ابرسان هیارونیک اسید بنظرتون خوبه؟

در مورد این اطلاعی ندارم ولی خودم چیزی که دارم الان عکساش رو میذارم یه خورده با تاخیر میاد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بدون رسیدگی رو گفتم وگرنه با رسیدگی که همه جوون هستن

اره منم می‌خوام برم دکتر بهتر بشم ولی نمی‌دونم کجا رو تعقییر بدم صورتم تو پر هست دماغمم کوچیکه لبامم خوبه مشکل فقط پوستمه