2777
2789

سلام عزیزانم کسی بوده تا روز تخمک گذاری لکه بینی داشته باشه

من سه دوره کلومیفن خوردم ماه اول و دوم ۲۸ و ۲۷ روزه پریود شدم این ماه با پنج روز تعویق پریود شدم تا روز تخمک گذاری هم لکه بینی داشتم همون روز تمیز شدم

و اینکه احتمال بارداری وجود داره من یک شب قبل تخم گذاری رابطه داشتم با وجود لک بینی احتمال بارداری هست؟؟

ممنون که از کسانی که جواب میدن❤️

سلام من راجع به داروهایی که گفتی اطلاع ندارم ولی لکه بینی زمان تخمک گذاری ممکنه لک لانه گزینی تخمک باشه ممکنم هست نباشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
سلام من راجع به داروهایی که گفتی اطلاع ندارم ولی لکه بینی زمان تخمک گذاری ممکنه لک لانه گزینی تخمک ب ...

اخه کن روز تخم گذاریم تمیز شدم از زمان پریود تا تخم گذاری لک بینی داشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه کن روز تخم گذاریم تمیز شدم از زمان پریود تا تخم گذاری لک بینی داشتم

میگم مشخص نیست باید صبر کنی تا موعد پریودت هم احتمال بارداری هست هم ممکنه نباشی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

سلام منم 8ماه اقدامم این ماه لک بینی افتادم دقیقا سه روز ب پری لکه های قهوه ای الان فردا ک میشه 8تم برج روز پریودیمه موندم پریودم حاملم چمههههه از سردرد دارم میمیرم خیلی سردرد شدید گرفتم واسه آروم شدنم  ژلوفن می‌خوردم ،کمر درد شدیدم پایین کمرم بدجوری درد می‌کنه میریزه ب پاهام خیلی کمر درد پا دردم حالت تهوع امم اونقدر نیست ک ب بالا آوردن ختم بشه یه چی تا گلو میاد می‌ره پایین اونم سمت شب چیکار کنم کسی تجربه نداره خیلی حال بدی دارم موندم چکار کنم