2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گویا تفاوت رشته اهمیت نداره و تنها محیط هستش که براتون ملاک انتخابه؛

کلا محیط بزرگتر و قوی، فرصت تجربه و رشد بیشتری براتون فراهم میکنه و به همون اندازه برای درس‌ها باید تلاش بیشتری کرد.

محیط کوچیک و ضعیف برعکسه!!

کاش برید هردو فضارو ببینید...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

گویا تفاوت رشته اهمیت نداره و تنها محیط هستش که براتون ملاک انتخابه؛کلا محیط بزرگتر و قوی، فرصت تجرب ...

اگه فقط محیط برای من ملاک بود مستقیم میرفتیم دانشگاه اولی ک بزرگتره و سوال نمیپرسیدم

فقط ازینکه ک میگن مهندسی بهتره میترسم 

اما ازینکه محیط ضعیف باشه هم وحشت دارم چون تجربه داشتم و نابود شدم رسما

لایک نکن

اگه فقط محیط برای من ملاک بود مستقیم میرفتیم دانشگاه اولی ک بزرگتره و سوال نمیپرسیدمفقط ازینکه ک میگ ...

دوره دانشگاه تجربه هردو رو داشتم!!

خروجی رو ببینید که چی براتون مهمه!! من دیر متوجهش شدم که رشته برام مهمه با اینکه در محیط ضعیف حس مسخره‌یِ تلف شدن بهم دست می‌داد...

مثلا درس زلزله که سخت بود، نفرات برتر به زور ۱۰ میگرفتن حالا اونطرف همه ۱۸ و ۲۰ بودن!!

معدل اینا داغون و جنگ اعصاب تمام وقت، اونطرف همه بالا و وقت بیشتری رو میرفتن در محیط واقعی کاری می‌گذاشتن!!

و ...

به انتهای ماجرا نگاه کنید که چی میخواید!

مثلا موضوع استخدامیه، اپلای در آینده، صرفا لیسانس گرفتن و یا ...؟

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

موقع اپلای مدرک آمار و ریاضی هر دو تا یه چی حساب میشه. یعنی مثلاً میخوای برای دکتری, برق بخونی میگن زیرشاخه های ریاضی هم میتونن بیان این رشته.

رشته تحصیلی مهمه. کسی ازت نمیپرسه کدوم دانشگاه درس خوندی.

موقع اپلای مدرک آمار و ریاضی هر دو تا یه چی حساب میشه. یعنی مثلاً میخوای برای دکتری, برق بخونی میگن ...

مرسی عزیزمم توجه کردی ممنون بعضیا ک فقط تاپیکای مزخرف و جواب میدن

برای منی ک بیشتر علاقم به خود ریاضیه آمار ممکنه سختم باشه؟ خیلی اطلاع ندارم

چون آمار از لحاظ کار داخل ایرانم بیشتر بازار کار داره میگم یه راست برم آمار

لایک نکن

مرسی عزیزمم توجه کردی ممنون بعضیا ک فقط تاپیکای مزخرف و جواب میدنبرای منی ک بیشتر علاقم به خود ریاضی ...

اگر قصد مهاجرت داری رشته های IT, کامپیوتر و یا اصلا هر رشته مهندسی برو. اون دو تا رشته که گفتم تو هر دپارتمانی لازم دارم. یعنی کامپیوتر خوندی میری دو دپارتمان مثلا صنایع غذایی کار می‌کنی. نیاز دارن به یه فردی مثل تو.

اما برای کار تو ایران من نتونستم کار مناسب حتی با مدرک دکتری پیدا کنم. باید آزمون استخدامی شرکت کنی و قبول شی. اگر پشت کنکوری هستی برو فرهنگیان.