2777
2789
عنوان

شوهرخاله زنک😒😵👹

1183 بازدید | 63 پست

اخلاقاش مثه زناس بهش میگم قبول نداره ب من میگه قهرنکن بروتوحال وقتی نمیرم خودش میره الانم توحاله و سیگارمیکشه گندت بزنم زندگی

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

تو سابقه گوگلم میادنوشته هام همش بایدحذف کنم چ کنم؟

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نصيب گرگ بيايون نكنه برادر شهوهر من خاله زنك به تمام معنا ما بهش ميگيم مادرشوهر دو حتي به ماهيانه پولي كه شوهرم به من ميده كار داره دخالت ميكنه دل زنش خونه زنش بيچاره ٣٠ سالگي ديابت عصبي گرفت 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
چه حالی داری نصفه شبی بحث میکنید ها . 

😂تقصیره اونه 

خداصبرت بده ان شاالله درست میشه شوهرتون

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
سابقه ی گوگل؟ شوهر خاله زنک؟ حاال؟😲😲 نمنه؟😐

سابقه گوگل سواله دومم بودبابا😒

نصيب گرگ بيايون نكنه برادر شهوهر من خاله زنك به تمام معنا ما بهش ميگيم مادرشوهر دو حتي به ماهيانه پو ...

دقیقا پدرشوهر و برادرشوهرای منم همینن.من فکرنمیکردم اینطور مردا هم وجود دارن

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
اخه الان 😀 فردا رو ازتون گرفتن مگه .بگیرین بخوابین

ی کلیپ دیده ازاینستا هی میگه سحر می می های خالت یخ زد .الان گفتم نگو دیگه .گف برووو گفتم توبرووو.میگه جواب نده زشته بسه.بوسش کردم گفتم چته نمیشه باهات حرف زد رف توحال😯😯