2777
2789
عنوان

تیره شدن پوست با ماسک خونگی

73 بازدید | 12 پست

چندوقته ماسک حنا بی رنگ و ماسک ماست و جوانه گندم میزنم 

پوستم خودش سفیده ولی انگار داره تیره میشه از ایناست یعنی ؟

و اینکه ماسک حنا رو که میزارم رو پوستم خشک میشه وقتی میخوام بشورمش زیره انگار باعث چال شدن صورت میشه بعدش قرمزم میشه پوستم چون زبره

بله حنا تیره میکنه و بشدت خشک نکن

جدی نمیدونستم حالا چیکار کنم تا پوستم به حالت قبل برگرده عزیزم ؟

واسه یه چندتا جای جوش داشتم واسه اونا استفاده میکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی نمیدونستم حالا چیکار کنم تا پوستم به حالت قبل برگرده عزیزم ؟واسه یه چندتا جای جوش داشتم واسه اون ...

واس جوش ژل صد جوش بگیر 

جای جوش هم بنظرم برو متخصص پوست 

ابرسان بزن چند روز و دیگه استفاده نکن خودش درست میشه 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

حنا خشک میکنه کلاهرچیزی دیدین گفتن خوبه و فلان نزنید اینا همه برا پر کردن پیجشونهاخه کی حنا میزنه ب ...

دیگه تجربه شد از این چرت و پرتی استفاده نکنم حالا نمیدونم چیکار کنم پوستم رنگش به حالت قبل برگرده

واس جوش ژل صد جوش بگیر جای جوش هم بنظرم برو متخصص پوست ابرسان بزن چند روز و دیگه استفاده نکن خودش در ...

ژل ضدجوش دارم 

کاش جوشام زیاد نیست خیلی کم و کمرنگه میخواستم همینم از بین ببرم 

[QUOTE=380270734]ژل ضدجوش دارم  کاش جوشام زیاد نیست خیلی کم و کمرنگه میخواستم همینم از بین ببرم [UOTE]

یک هفته هر روز برنج بزار خیس بخوره نصف فنجون بعد بزار حالت پختن مثل وقتی میخوای برنج اب کش کنی 

بعد یکم که نرم شد بزار کنار با گوشت کوب برقی یا همزن میکس و له شده خمیر مانند خیلی هم سفت نشه 

یه خمیر رواننن و شل  خوب که خنک شد تو یخچال 

بزن به صورتت 

میتونی گلاب یا اب خیار هم بهش اضافه کنی یا اب سیب زمینی 

روشن میکنه 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل