2777
2789

۶ ماه خوردم

طبیعیه گلم از عوارضشه

۱۰/۱۵ روز بعد مصرف بزرگ تر شدن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۶ ماه خوردمطبیعیه گلم از عوارضشه۱۰/۱۵ بعدش بزرگ تر شدن

برای چی خوردین

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

برای چی تجویز میشه؟

مشکلات هورمونی

خصوصا بالا بودن آلدوسترون(هورمون مردانه)

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

برای چی خوردین

مشکلات هورمونی

هورمون مردانه ام بالا بود عزیزم

مشکلات هورمونیهورمون مردانه ام بالا بود عزیزم

دکتر زنان باید بنویسه؟؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بعداز ۶ماه که نخوردید برگشت داشت به حالت قبل؟

اگه منظورتون حجم سینه هاست بله عزیزم

ببخشید چقدر بزرگ شدند؟یعنی از حالت شلی در اومدن؟

نه اتفاقا شل تر میشن

چون آب جمع میشه تو بافتهای بدن.