2777
2789
عنوان

فاکتور انتخاب دین

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 126 پست
من گفتم اروپا یا مسیحیت؟کی رفتی اروپا یه خبر از بانک بگیری ببینی چند درصد سوده؟ کی وقت کردی سرتو در ...

اخه ادم به قول شما سرشو دربیاره از برف تو اینترنت پره ازین موردا حتی پرونده های جنایی ک ازونجا پوشش میدن هم داخل یوتیوب پر هست شما تنها جایی ک میبینه اینترنشناله تقصیر من نیست

بعدم نگفتم ک کلااا اروپا بده یه بخشیشو گفتم 

شما همون یه سر یوتیوب بزن 

لایک نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور جالبی دارید یعنی میگید تحقیق در ادیان انتهایی نداره و سعی کنیم تو همون دینی که هستیم بهترین باش ...

دقیقا 

چون ادیان الهی از طرف خداهستن همشون خوبن

حالا به مرور زمان کاملتر شدن

پس بهتره تمرکز کنیم روی نیکی ها و خداپرستی به جای وسواس روی  جزئیات و تفاوتهاشون .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

ممنونم از نظراتتون و ممنونم از اینکه همراهی کردید و گفت و گوی خوبی بود با اینکه نتیجه خاصی نداشت چون هر کس نظری داره و نظرش محترمه بنده هم بشخصه فکر میکنم برای انتخاب دین و معنایی برای زندگی و رو‌شی مناسب اول به اصلی که دوستمون گفتن توجه کنیم که خدا یک دین فرستاده طی زمان و به اقتضای اذهان زمانه پیامبر فرستاده و ممکن منطقی و طبیعی هست که در هر دینی تحریفاتی طی زمان صورت بگیره اما این دلیل بر این نمیشه که هدفشون یکی نباشه یا که درست نباشن من فکر میکنم با این حساب آخرین دین هم اسلام نیست مگر اینکه آخرالزمان باشه وگرنه انسان مدرن و انسان فردا نمیتونه با قوانین دین هزاران سال پیش زندگی کنه چون هزاران سال بعد کسی دیگه معنای دین رو نمیدونه و شاید از زبان و ادبیات هم حذف بشه پس لازمه اگر خدایی باشه دوباره یادآوری صورت بگیره و پیام جدیدی از سوی خدا به بشریت فرستاده بشه که این نشون میده وحی الهی باید و لازمه که به صورت تدریجی اتفاق بیوفته وگرنه 10 هزار سال بعد یا کم و بیش دیگر دینی نیست که اسلام باشه! این نظر منه بازم هرکی خودش با عقل خودش توانایی تصمیم گیری در جهت یافتن معنای زندگی خودش داره موفق باشید 

♡ Face Myself ♡

نه به نظرم این طرز فکر اشتباهه. تصور کن با این طرز فکر افرادی که زمان پیامبر بودن قبول نمی کردن تغی ...

فکر کنم بد گفتم .

منظورم دین الهی بود که خداپرست هستن . 

و گرنه بت پرستی دین نیست ، فرقه شیطانی. 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اخه ادم به قول شما سرشو دربیاره از برف تو اینترنت پره ازین موردا حتی پرونده های جنایی ک ازونجا پوشش ...

من سرم فقط تو مجازی نیست یکم تو واقعیته 

شغلم اینو ایجاب میکنه

اصلا بحثم اروپا و مسیحیت نبود 

حرف از انسانیت میزدی ولی راحت به بقیه بی احترامی میکنی و نظراتتو تحمیل میکنی 

یا این اسلام نیست یا شیوه اسلامو عمل نمیکنی یا انسانیت نیست 

ادمی مثل شما باعث شدن یه جامعه از اسلام متنفر شه 

برمیگردی به بنده ی خدا میگی توهمی درحالی که ائمه ساعت ها با مهربونی میشستن به جوونا  جواب سوال و ابهام میدادن هرکسو به زبون خودش با تمام دانشمندان جهان یکم مناظرات علمی امام جواد بخون ببین با کی اینجور رفتار میکرد 

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

من سرم فقط تو مجازی نیست یکم تو واقعیته شغلم اینو ایجاب میکنه اصلا بحثم اروپا و مسیحیت نبود حرف از ا ...

عزیزم من کی ادعای معصوم بودن و کامل بودن داشتم ک منو با پیامبر مقایسه کردی 😐 

شما ک انقد میگی با سوادی و با شخصیت همه چیزو باهم قاطی نکن رفتار یکیو به پای دینش نبند

همین شماهایین اتفاقا ک با قاطی کردن همه چیز باهم انقد اعصاب بقیع و فکر بقیه و بهم میریزین

ورمیداره میگ اسلام داره انسانیت نداره بعد تیکشو به من میندازی؟

اگ احترام گذاشتن بلد بودی اینقد بدی به اسلام نمیبستی و بعد بگی سرتو کردی تو برف خوبه خودت داری میگی ائمه چه ادمای خوبی بودن

گاهیم بد نیست برا بالا رفتن اطلاعات ادم از اینترنت کمک بگیره

لایک نکن

خب پس به انسانیت و وجدان هم اعتقاد نداریدبه راحت طلبی خودتون اعتقاد داریداسلام نمیگه یک مرد چند تا ز ...

عزیزم لطفاً سطحت رو بالا ببر ، ذهنت خیلی عقبه

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

خب پس به انسانیت و وجدان هم اعتقاد نداریدبه راحت طلبی خودتون اعتقاد داریداسلام نمیگه یک مرد چند تا ز ...

چرا نمیتونه فعلا که مردایی که وسعشون میرسه اینکارو میکنن علی الخصوص صیغه کردن، صیغه ساعتی، هفتگی و ماهی که دیگه خرج خاصی نداره و نفقه هم نمیده میره صیغه میکنه زن دوم برای چی بگیرن

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

وحدانیت و انسانیت همون میشه اسلام دیگه😅اسلام ینی چی ینی همون تسلیم شدن در مقابل خدا حالا چه به نفع ...

خوش به حال مردا واقعا

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

اینا بحث های عمیقیه که زیاد مطرح نمیکنن چون بیشتر مردم ظرفیتشو ندارن بلا نسبت ولی قبل از بدنیا اومدن ...

یعنی مشکلات و بدبختیهامونم خودمون انتخاب کردیم؟

من به مدت شاید ۳ یا ۴ ماه یا بیشتر تحقیق دایمی داشتم تو کتاب های مختلف و در واقع به این نتیجه رسیدم ...

حیف که بیشتر به نفع مرداست

چطور به این نتیجه رسیدید خوشحال میشم برامون به اشتراک بزارید

یک ماه بی دین شدم اول هم رفتم از دین کلیمی یا همون یهود شروع کردم بعد دین مسیحیت و بعدم دین اسلام

همشون کتاب دینی دارن و مطالعه کردم فقط برای اسلام از نشانه و سرتاسر شگفتی بود درکل حق بود 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

عزیزم خدا یک دین فرستاده این ما انسانها هستیم که چند دین ایجاد کردیم ...خدا پرستی مهربونی ظلم نکردن پایبند بودن به انسانیت و ...... اگه اینا رو رعایت کنیم یعنی دینداریم

🥴🥴🥴🥴اون کلن مغزش معیوبه عجب کسی

والا من نمیشناختم اصلا کی هست

واسه اینکه روش کم بشه راهشو رفتم که بفهمم هیچ دینی نمیتونه منو قانع کنه و انگار موفق شد راهکارش حق بود

من که معیوب نمیدونمش 

درکل خوش بحالت که انقدر بی نقصی که میتونی درمورد بقیه اینجوری نظر بدی

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷