2777
2789
عنوان

فاکتور انتخاب دین

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 126 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شنیده بودم قبلا ولی نمیدونستم شما ندونید گفتم شاید پشتش حرفی باشه دوست داشتم اگر بحثی هست منم تو ...

من از ژاپنی ها خوشم میاد 

سعی میکنم مثل اونا سختکوش باشم 

تا تاپیک را دیدم یهو سوال شد برام که اصلا ژاپنی ها چه دینی دارند؟

تو تاپیک مطرح کردم.

سوال ذهنی خودم بود

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ببین اگ با مسیحیت و یهود و اینا مقایسه بشه 

اسلام آخرین دینه و کامل ترین 

و خود پیامبران قبل هم گفتن قراره حضرت محمد دین کاملی رو بیاره 

ولی اینکه اصلا خدا دین اسلام رو خودش تعیین کرده برا منم بعضی وقتا سوال میشع 

ولی خب اگر بخوای خیلی بری تو عمق دین همون دینی ک امروزی ها لافشو میزنن دین انسانیت در اسلام اومده ولی بشرط عمل بهش 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

من اگر توضیح بدم عقاید شما عوض میشه ؟؟ دنبال بحث نیستم

نه عزیزم چرا عقایدم عوض بشع 

من خودم آتئیست بودن رو پوچی کامل میدونم 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

هیچ دینی بی نقص نیستمن معتقدم افریننده میخواسته مسلمون باشم پس با این دین به دنیا اومدم و عوضش نمیکن ...

باور جالبی دارید یعنی میگید تحقیق در ادیان انتهایی نداره و سعی کنیم تو همون دینی که هستیم بهترین باشیم؟ 

♡ Face Myself ♡

متوجه نشدم میشه دوباره بگید به چی رسیدید؟

از نظر علمی دیدم حرف اتئیست ها درست تر بود ولی چون خودم قلبا به وجود خدا ایمان دارم دیگه دنبالش نرفتم

بقیه ادیان هم درمچردشون خوندم اکثرا برای به زنجیر کشیدن ادما بودن

من از ژاپنی ها خوشم میاد سعی میکنم مثل اونا سختکوش باشم تا تاپیک را دیدم یهو سوال شد برام که اصلا ژا ...

درسته 

خیلیم عالیه 

ولی خیلی چیزا به دین ربط نداره خوشبحالشون ک فرهنگشون بالاست منم شنیدم خیلی مودب هستن و احترام رو خیلی مهم میدونن

اره من به توصیه ی علی اکبر رائفی پور یک ماه بی دین شدم که تحقیق کنم راجب ادیاندیدم اسلام کامل ترینه

چطور به این نتیجه رسیدید خوشحال میشم برامون به اشتراک بزارید 

♡ Face Myself ♡

درسته خیلیم عالیه ولی خیلی چیزا به دین ربط نداره خوشبحالشون ک فرهنگشون بالاست منم شنیدم خیلی مودب هس ...

دقیقا فرهنگ👌👌

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

نمی‌دونم راسته یا نه ولی من شنیدم کسی که از اسلام خارج میشه مرتد به حساب میاد و باید قصاص بشه

مثل اینکه همینطوره اما آزادی دینی چی میشه؟ 

♡ Face Myself ♡