2777
2789
عنوان

فاکتور انتخاب دین

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 126 پست

مسلمون زاده شدم نواده پیامبر اسلامم

به مسیحیت هم علاقه دارم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه کی میاد برای خودش سختی بخره

انسان باید سختی بکشه تا هم از لحاظ روحانی بزرگ شه هم از لحاظ جسمانی و گرنه با حیوونا چه فرقی داریم اونام تنها هدفشون سیر کردن شکم و مشخص کردن قلمرو هست

خدا کمک کنه ادم توهمیرو

به دنیا ثابت شده کی سرشو کرده تو برف 

این هم ادم و طفل معصوم داره کشته میشه هیچ کی جیک نمیزنه هرکی ادعای اسلام داره 

کشور اسلامی بانک اسلامی از بلاد کفر بیشتر ربا میگیره 

کشور اسلامی بیشتر امار فساد توش ثبت میشه 

این کجای انسانیته 

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

حالا یه عده شاید مخالف باشن اما به نظرم میشه دین نداشت اما خداپرست بود

نه هستن چنین افرادی که بهشون میگن دئیست البته اونا به دخالت خدا در جهان که شامل دین هم میشه اعتقادی ندارن درواقع خدا رو تنها خالق میدونن و نه ناظر و....! 

♡ Face Myself ♡

به دنیا ثابت شده کی سرشو کرده تو برف این هم ادم و طفل معصوم داره کشته میشه هیچ کی جیک نمیزنه هرکی اد ...

قربون دهنت

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

تمام  ادیان یکی ان و به یک هدف اومدن وکامل کننده همن 

اونطور نیست  بگی وای فلان  دین  چه معرکس  منو بدجور ارتقا میده برم دینمو عوض کنم  نه   هدف یکیست....

مقصود تویی کعبه و بت خانه بهانه

این نظر من 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

به دنیا ثابت شده کی سرشو کرده تو برف این هم ادم و طفل معصوم داره کشته میشه هیچ کی جیک نمیزنه هرکی اد ...

کی داره کشته میشه متوجه نیستم 

ببشتر آمار فساد اینجاس اخه؟ 

والا اروپا تو خیابونا ادم مست تجاوزگر ریخته و تو لس انجلس انواع فیلمای فانتزی جنسی تولید میشه بزرگترین سایتای قمار هم ک مال اونوره چجوری تونستی همچین چیزی بنویسی 

لایک نکن

اونایی که میگین دین نداریم ولی انسانیت داریم باید بگم یعنی خدا همینجوری ما خلق کرده و با ما کاری ند ...

کسی منکر خدا نیس الان دین فقط یه اسم مونده 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

اونایی که میگین دین نداریم ولی انسانیت داریم باید بگم یعنی خدا همینجوری ما خلق کرده و با ما کاری ند ...

میتونی دین داشته باشی ولی اعتقاد نداشته باشی

مثل هزاران نفری که تو زندان هستن و دین همشون اسلامه

تو ایران دین فقط از پدر و مادر منتقل شده خود شخص بهش فکر نکرده که چرا دینش اینه

کی داره کشته میشه متوجه نیستم ببشتر آمار فساد اینجاس اخه؟ والا اروپا تو خیابونا ادم مست تجاوزگر ریخت ...

من گفتم اروپا یا مسیحیت؟

کی رفتی اروپا یه خبر از بانک بگیری ببینی چند درصد سوده؟ کی وقت کردی سرتو در بیاری

کی وقت کردی ببین اونجا فیلم و عکس همه چی ازاده با اون حال خیلیا هستن خونواده رو حفظ کردن و دنبال اینچیزا نرفتن به اختیار خودشون 

اینجا که قمار ازاد نیست ولی کمم نداریم  

چند بار رفتی لس انجلس انقدر امار دقیق از خیابونا داری😉

منبع:جهادیان پیام رسان ایتا 

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

هیچ دینی بی نقص نیستمن معتقدم افریننده میخواسته مسلمون باشم پس با این دین به دنیا اومدم و عوضش نمیکن ...

نه به نظرم این طرز فکر اشتباهه.  تصور کن با این طرز فکر افرادی که زمان پیامبر بودن قبول نمی کردن تغییر دین بدن و می گفتن اگه قرار بود ما بت پرست نباشیم خدا ما رو از اول بت پرست نمی آفرید و تغییر دین کار اشتباهی هست! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)