2777
2789
عنوان

فاکتور انتخاب دین

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 126 پست

به نظرت اصلا چنین آدمی پیدا میشه؟!!!

من در دانشگاه ، همکلاسی داشتم که مخالف سرسخت اسلام بود اما حتی بلد نبود اسم یک سوره قرآن رو درست تلفظ کنه!!!!

در این حد شوت و بی‌مغز‌

بعد ادعاش فلک رو پر میکرد 

من خودم مقداری انجیل و کتابهای یهودیت مثل تلمود و نبوئت رو خوندم به خاطر رشته‌ام

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

من نظریات علمی رو خواندم فهمیدم اتئیست ها نزدیکترن بهشولی ولش کردم

به چی

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره من به توصیه ی علی اکبر رائفی پور یک ماه بی دین شدم که تحقیق کنم راجب ادیان

دیدم اسلام کامل ترینه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

حق انتخابی برای دین نداشتیم که

چرا نداشتیم؟  کی چیکار داره شما تو اوقات فراغت چه کتابی بخونی؟  کی چیکار داره تو خلوت و تنهایی ات خدا رو چطوری عبادت کنی؟ 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

ژاپنی ها چه دینی میشن؟

بودا؟

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

همونم برگردی سنگینتره

🤣

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

منم سوال بود برام میگن بودا

من شنیده بودم قبلا ولی نمیدونستم شما ندونید گفتم شاید پشتش حرفی باشه 

دوست داشتم اگر بحثی هست منم تو تاپیک باشم و استفاده کنم 

فرقی نداره اسلام اگر رسیده باشه به ما انتخابی نیست در واقع انتخاب دیگه بجز اسلام نیست چون بهترین و ک ...

خب پیروان ادیان دیگه هم همین نظر رو درباره دینشون دارن 

♡ Face Myself ♡