2777
2789
عنوان

تحصیل خارج از کشور

370 بازدید | 16 پست

من قصد ندارم کنکور بدم و تا قبل از کنکورم مهاجرت میکنم یکم تحقیق کردم در مورد رشته ها و کشور های مختلف دندانپزشکی روسیه خیلی مطرح بود کسی چیزی شنیده در باره اش ؟ چند نفری دیدن بودم تو سایت رفتن روسیه اگر میشناسید لطف میکنید تگ کنید یا کشور دیگه ای که خودتون توصیه بکنید برم ؟ 

روسیه معمولا خیلیا رفتن برای دندون پزشکی چون نتونستن با کنکور قبول شن

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

عزیزم ما یکی از آشناهای نزدیک مون رفته ترکیه و بشدت راضیه میگه روسیه خیلی اخراجی داره حتی خیلی ها هستن تمام تلاش شونو میکنن از روسیه انقالی بگیرن ترکیه 

کلا ترکیه فرهنگ شون خیلی شبیه خودمونه و اینکه الان خانوادش تقریبا هر ماه پیششن چون ۲ ساعت فاصله س و ویزایی چیزی هم نمیخواد

فقط هزینه ش فکر کنم بالاتر روسیه باشه ولی راحتی ش خیلی بهتره 

زبانش هم خیلی راحت تره نسبت به روسی هرچند شما بخواید به انگلیسی تحصیل کنید ولی باید زبان کشوری که مهاجرت میکنید رو تا حدودی بلد باشی یادگیری روسی خیلی سخته

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما یکی از آشناهای نزدیک مون رفته ترکیه و بشدت راضیه میگه روسیه خیلی اخراجی داره حتی خیلی ها هس ...

مدرک زبان دارم ولی حقیقتا نه ترکی بلدم نه روسی مدارکشون رو اطلاعی دارین ؟ مدرک ترکیه معتبره ؟ ایشون چند ساله رفتن ؟ از لحاظ تحصیلی تا حالا به مشکل نخوردن؟ 

هزینش با کیه هزینشو خودتون باید بدین؟ خیلیی ریاد نیست؟

بله با خانوادمه برای هزینه اش مشکلی ندارم بیشتر میترسم برم درس بخونم اخرش سر مدارک و کار به مشکل بخورم 

مدرک زبان دارم ولی حقیقتا نه ترکی بلدم نه روسی مدارکشون رو اطلاعی دارین ؟ مدرک ترکیه معتبره ؟ ایشون ...

واقعا زبان روسی خیلی سخته ولی زبان ترکی یکسال بخونی راه میوفتی اصلا خیلی راحته

بله مدرک کشور ترکیه خیلی مطرحه علاوه بر اینکه دانشگاه های ایران قبولش دارن برخی از دانشگاه های مورد تاییدش کرد ولی اکثر دانشگاه هاش به گفته اشنامون دیپلم آبی میده بهت دقیق نمیدونم چیه ولی انگار به راحتی میتونی تو کشور های اروپایی زندگی کنی بعدش 

خیر والا همیشه به ما از میزان رضایتش میگه 

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
مدرک زبان دارم ولی حقیقتا نه ترکی بلدم نه روسی مدارکشون رو اطلاعی دارین ؟ مدرک ترکیه معتبره ؟ ایشون ...

واقعا زبان روسی خیلی سخته ولی زبان ترکی یکسال بخونی راه میوفتی اصلا خیلی راحته

بله مدرک کشور ترکیه خیلی مطرحه علاوه بر اینکه دانشگاه های ایران قبولش دارن برخی از دانشگاه های مورد تاییدش کرد ولی اکثر دانشگاه هاش به گفته اشنامون دیپلم آبی میده بهت دقیق نمیدونم چیه ولی انگار به راحتی میتونی تو کشور های اروپایی زندگی کنی بعدش 

خیر والا همیشه به ما از میزان رضایتش میگه 

واقعا زبان روسی خیلی سخته ولی زبان ترکی یکسال بخونی راه میوفتی اصلا خیلی راحتهبله مدرک کشور ترکیه خی ...

چه عالییی اتفاقا ترکیه به ایران خودمون هم نزدیک تره اگه بشه برای ادامه تحصیلات و اپرای رفت اروپا که خیلییی خوبههه 

چند ساله رفتن ایشون ؟ درسشون تموم شده ؟ تونستن شاغل بشن ؟ 

منمممممم ولی اول تا آخر که ایران نمیمونیم پس از الان که جوونیم شروع کنیم بهتره

شما چندسالته؟من 21ام

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود
چه عالییی اتفاقا ترکیه به ایران خودمون هم نزدیک تره اگه بشه برای ادامه تحصیلات و اپرای رفت اروپا که ...

بله فقط هزینه ش خیلی بیشتره نسبت به روسیه 

نه ایشون تازه دو سه سالی میشه رفته هنوز دانشجوهه

فقط میگه خرج و مخارج خیلی بالاس و اینکه هزینه خود دانشگاه هم بالاس مگرنه بقیه موارد خوبه