2777
2789

همینجا دارم میچرخم

دلیل ندارد بـہ توفکر کنم تو ناخوآگاه در ذهن منی...برای حل شدن مشکلاتمون یه صلوات مهمونم کنید...مامان جون نمیخوای بیایی تو دلم نمیخوای منم حس مادر شدنو بچشم چشم انتظارتم عزیزمادر بیا و سوپرایزم کن بیا و تنهایامو جبران کن بیا همدمم شو بیا که پا به پای هم بچگی کنیم اگه من بچگی نکردم با هم دیگه جبران کنیم اگه حس مادر و دختریو نچشیدم بیا منو تو با هم بچشیم منتظرتم عشق کوچولوی من💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من🙋

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

تو فکرم پسفردا میرم شهرمون همسرم کار داره نمیتونه بیاد حالم گرفتست 

تاحالا جدا نشده بودم ازش😢

لوسم خودتونین😐😐😐

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

تو فکرم پسفردا میرم شهرمون همسرم کار داره نمیتونه بیاد حالم گرفتست  تاحالا جدا نشده بودم ازش😢 ...

خیلی لوسی😉😉😉😉

خیلیشم خودتی😂

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
من خوابم میاد ولی فکرم مشغوله نمیتونم بخوابم

ماری برو یه شیرینی درست کن تو ک بیداری😋😂