2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی میخاد بزاره؟!!! گفتم دیدم، خیلی دوستش دارم. انگار تو حالت خرابه

کلا چرا در مورد کسی نظر میدی و صحبت میکنی که هیچ ربطی به تو نداره؟؟

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

دلم درد گرفت با تاپیکت

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

برو دکتر خودتو نشون بده. ب تو ربطی نداره

نه تو که چشمت هنوزم دنبال مردمه و میای اینجا منتظر لایک گرفتنی باید خودتو نشون بدی

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
نه تو که چشمت هنوزم دنبال مردمه و میای اینجا منتظر لایک گرفتنی باید خودتو نشون بدی

برو ایشالا معجزه میشه، شفا پیدا می کنی. برو عمو... خدا جایی دیگه روزی تو بده. 

برو ایشالا معجزه میشه، شفا پیدا می کنی. برو عمو... خدا جایی دیگه روزی تو بده.

@niniyar  

لطفا مشخص کنین که این سایت جای اینجور اشخاصیه که همیشه طلبکار هم هستن یا ما

@niniyar لطفا مشخص کنین که این سایت جای اینجور اشخاصیه که همیشه طلبکار هم هستن یا ما

خدا ایشالا گره های زندگیتو بیشتر کنه. من چ کار ب تو دارم. ایشالا به چ کنم بیوفتی. روانی

خدا ایشالا گره های زندگیتو بیشتر کنه. من چ کار ب تو دارم. ایشالا به چ کنم بیوفتی. روانی

@niniyar  

اگه میخواین خودم جوابشو ندم لطفا جوابشو بدین

@niniyar اگه میخواین خودم جوابشو ندم لطفا جوابشو بدین

مطمئن باش ی روز خونه خراب میشی، حالم کرفته بود خاستم سبک شم، تو افتادی پستم. با دل شکسته نفرینت کردم. برو خوش باش

مطمئن باش ی روز خونه خراب میشی، حالم کرفته بود خاستم سبک شم، تو افتادی پستم. با دل شکسته نفرینت کردم ...

تو رو خدا زده....دیگه لازم نیست من چیزی بهت بگم