2777
2789

طبق مطالعاتی که این چند روزه داشتم وبا توجه به اسم داروهای خواهرم ومطالعه

ودرنظر گرفتن علائم خواهرم متوجه شدم اسکیزوفرنی داره😔😔😔😭💔

وممکن بود الان من جای اون بودم جدای ازاینکه خودمم توسن ۱۷ سالگی علائم گریه ی بیخودی داشتم ووبدبینی که با کمک دارو لطف خدا ودعای امام رضا پیشرفت نکرد 

الان ۲۷ سالمه ممکنه درگیرش بشم؟

چ اقداماتی باید برای بچه ی آینده ام بکنم 

دکتر هلاکویی تویکی از سخنرانی هاش میگفت این طیف آدما بچه دار نشن بهتره

واقعا چ دردیه😭😭😭😭بیچاره خواهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دکتر واسش تشخیص نداده؟

نه ایشون با چند روز مطالعه در گوگل تشخیص داد😐

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

افراد دوقطبی ،افسرده، اسکیزوفرنی 

بدترین درد های روحی رو دارن

خوبه خوش به حال خواهرت که تو براش نگرانی 

منم افسردگی دارم و وقتی به خانواده گفتم اوضاعم داغونه و حتی فلان روز میخواستم خودکشی کنم بهم گفتن فقط همین کارو نکرده بودی که ابرومون ببری

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

فقط نوع بیماریشو از زبون دکترش نشنیدم یعنی بهمون نگفت نپرسیدیم که بگه ازروی داروش که دکتر بهش داده و ...

ازه معمولا یکسری از زوانپزشک ها نمیگن 

روانپزشک من هم اولش نگفت افسردگی دارم 

وقتی پرسیدم مشکلم چیه گفت مخ معیوب و خندید و شوخی کرد 

بعدش که گفتم تراپیستم گفته افسردگی گفت اره افسردگی داری

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

نه ایشون با چند روز مطالعه در گوگل تشخیص داد😐

من تشخیص ندادم فقط طبق علایمش متوجه شدم این بیماری رو داره وسوابق قبلش توبیمارستان بستری شده وبهش شوک دادن😑😐

فقط اسم بیماریشو تازه فهمیدم ومطالعه ام راجب بیماریش بوده این چند روز

این بیماری بستر ژنتیکی دارهبه احتمال زیاد خودتون و والدینتون هم دارید

درسته