2777
2789

خانوما من معلم کلاس اولم یه دانش آموز دارم الان باید کلاس شیشم باشع ولی چون پدر و مادر درست حسابی نداشته اونو نزاشتن مدرسه امسال که پدر و مادرش مردن تصادف کردن عموش سرپرستش شده و اونو گذاشته مدرسغ دختر خیلی خوبیه منم بخاطر شرایطش خیلی هواشو دارم ولی یه مشکلی داره با یکی از بچه های کلاس که نصف اینم نمیشه کل کل داره از اول سال تا همین امروز یه سره دعوا. دارن باهم دیگه هر کاری کردم بیفایده بود وسط درس پا میشن باهم دعوا میکنن زنگ تفریح تو دفتر نشستم یهو بقیه بچه ها میان خانم فلانی و فلانی باهم دعوا کردن منم بدو بدو باید برم یا خودشون با دعوا میان 

امروز خیلی عصبانی شدم هر دوتاشونو از کلاس انداختم بیرون همین دختره که سنش از بقیه بیشتر گریه کرد الان هی یادم میاد قلبم از جا داره در میاد 

چجوری از دلش در بیارم شوهرم میگه براش کادو بخرم ولی من قبلا برا کل بچه ها خریدم قراره پس فردا بهشون بدم برا اون جدا می‌خوام کاری بکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا دختر خیلی خیلی خوب و عاقلیع ولی این یه مورد نمی‌دونم چرا اینجوریه

بیارش کنار دست خودت بنشونش.بهش بیشتر توجه کن.مسئولیت خای کلاس بهش بده انجام بده.دفتر جمع کنه کاربرگ و این چیزا.بهش بگو تو معاون منی تا احساس ارزشمندی بکنه

دیگ ذهن اون بچه با بچه کلاس اول اوکی نیست که بزرگتر از اوناس میخاد بگه من بزرگترم شایدم انقد توزندگی اذیت شده میخواد تو مدرسه حرف خودشو ب کرسی بنشونه ولی به همشون یجور کادو بده اگ جدا کاری کنی  بدتر میشه 

نهایت یکی دوروز ب تموم شدن مدرسه یچی دیگ بهش بده

بیارش کنار دست خودت بنشونش.بهش بیشتر توجه کن.مسئولیت خای کلاس بهش بده انجام بده.دفتر جمع کنه کاربرگ ...

تو پست گفتم خیالی هواشو دارم خیلی 

خیلی بیشتر اینکه شما فکر میکنید بهش توجه میکنم ولی انگار نتیجه عکس میده