2777
2789

دوستان گلم، من ۱۳ سال پیش همسرم رو بر اثر خودکشی از دست دادم. البته سه سال بود که با هم بودیم. ولی من آگاهی روانشناسیم زیاد نبود و نمیفهمیدم که افسردگی داره. افسردگی شَدید

بعد از مرگش، ترکیبی از احساسِ گناه و خشم و عصبانیت به من دست داد. فکر می کردم من باید یه کاری میکردم و جلوگیری میکردم از کارش، و همینطور فکر میکردم چقدر همسرم خودخواه بوده که به من اصلا فکر نکرده.

لطفا مراقب عزیزاتون و خودتون باشید و دقت کنید که حالشون چه طوره! اگه همش غمگینن، زندگی براشون بی ارزشه، همش توی رختخوابن، از زندگی لذت نمیبرن، حتما به سمت روانپزشک تشویقشون کنید تا دیر نشده. افسردگی اصلا شوخی نداره، آخرش مرگه. به علم روانپزشکی ایمان بیارید که معجزه میکنه اگه دکترتون خوب باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه سری خیلی اتفاقی سر از روانپزشک دروردم و بهم یه قرص داده بود که هر روز بخورم ، انقدر قرصش حافظمو ضعیف کرده بود که اسم ۵ تا از همکلاسیامم به خاطر نمیوردم ... بعد از اون علی رغم نظر اطرافیان و دکترا که میگفتن نباید قرص های روانپزشکی رو ترک کرد ، من یه دفعه قرصامو گذاشتم کنار ، هیچی هم نشد 😄

ولی عوارضش تا الان رو من مونده ، ایکاش از اول مصرف نمیکردم 😔

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
من یه سری خیلی اتفاقی سر از روانپزشک دروردم و بهم یه قرص داده بود که هر روز بخورم ، انقدر قرصش حافظم ...

به روانپزشکتون هم بستگی داره، منم خودم چند ساله زیر نظر روانپزشک‌بودم و افسردگی خودم بعد از خودکشی همسرم رو رفع کردم گلم. باید دنبال روانپزشک خوب برید که درست تشخیص بده

به روانپزشکتون هم بستگی داره، منم خودم چند ساله زیر نظر روانپزشک‌بودم و افسردگی خودم بعد از خودکشی ه ...

راستش منم یه مشکلی تو زندگیم داشتم و تا حدی منو افسرده کرده بود ولی افسردگی خیلی بهتر از عوارض اون قرصاس ...

من مشکلم با روانشناس بهتر حل میشد 

راستش منم یه مشکلی تو زندگیم داشتم و تا حدی منو افسرده کرده بود ولی افسردگی خیلی بهتر از عوارض اون ق ...

خب وقتی افسردگی خفیفه گلم، حق با شماست و روانشناس هم کافیه عزیزم. ولی کسی که فکر خودکشی داره، افسردگیش عمیقه و فقط دارو درمانیه که جواب میده ، حالا در کنارش روانشناس هم عالی میشه. موفق باشی و مراقب سلامت روانت باش 

خب وقتی افسردگی خفیفه گلم، حق با شماست و روانشناس هم کافیه عزیزم. ولی کسی که فکر خودکشی داره، افسردگ ...

آره خب ، برای افسردگی های خیلی شدید فقط باید دارو مصرف کرد