سلام دختر من رفلاکس داره همش بالا میاره وزن تولدش 2900 بود سه ماه و نیمه اس بردم دکتر چکش کنه 5300 با لباس دکتر گفت وزن نگرفته کوچیکه فلانه شیرخشک ببلاک آی ار کمکی بهش بده، شیر خشک دادیم تا چند وعده خوب بود، شب سینمو درست نگرفت هی جیغ زد منم دیگه شیر خشک رو بهش دادم، دیشب ساعت 2بهش دادم همشو اورد بالا دیگه نه سینمو خورد نه شیر خشک رو گفتم حتما سیره، صبح بلند شدم دیدم یکم داغه سرفه هم میکرد دیگه گفتم حتما بدنش کم ابه شیر خشک نخورد، بزور تو گریه هی یکم شیر خودمو دادم، امروز همش شیر خودمو دادم البته با بدختی همش گریه میکرد عصر دیدم دیگه هیچی تو سینم نیس باز مجبور شدم شیر خشکه رو بدم، ساعت یازده شبم شیر90سی سی خورده، حالا من باید بیدارش کنم اگه بیدار نشد؟ یا نه ولش کنم خر وقت بیدار شد بدمش؟ دخترم به پروتئين گاوم حساسیت داره دکترم گفتم ببلاک آی ار رو داد میشه بهش حساسیت نشون داده باشه که سرفه میکنه، دمای بدنشم تا 37 و نیم میره چیکار کنم الان تا صبح که ببرم دکتر😫😥😥😥😥😥😥
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با اجازه استارتردوستان يه سوال:ني نيه من اخيرا وقتي شيشه شير رو ميزارم دهنش اصلا نمي خوره.بايد به پهلو بخوابه تا بخوره.مي دونيد دليلش چيه.بايد ببرم پيش متخصص؟!
نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
نه عزیزم نگران نباش فکر نکنم از شیر خشک باشه...بچه منم حساسیت به پروتئین گاوی و رفلاکس شدید داشت..منم بببلاک ای آر دادم..عالیه هم وزن بچه رو خوب میبره بالا هم رفلاکسشو خوب میکنه..