2777
2789

نوش جان

ترکیب سیر و سیب زمینی خوب میشه؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوب بود دفعه اول

برگ سیر؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

هچی آنقدر بدبخت شدم که افتادم دست به دامن این اون که برام کاری کنن

بدنم همیشه خطای قرمز میفتادهمش افسرده بودم از اون موقع آقاهه گفت چاقو زدم واقعا خوب شدم انشالا خوب شی

بدنم همیشه خطای قرمز میفتادهمش افسرده بودم از اون موقع آقاهه گفت چاقو زدم واقعا خوب شدم انشالا خوب ش ...

خواهر      احساس میکنم  واقعا دیونه شدم     همه  بهم میگن  دیونه   توهمی  شکاک   ید بین   افعی         خودمم کمکم   احساس میکنم  درست میگن میخوام  یا خودم  خلاص کنم  یا خودمو  تحويل تيمارستان بدم   وگرنه  خودم   ازاین غرق  میکنم   تو دریای سیاه خودم ساختم  برای خودم

خواهر احساس میکنم واقعا دیونه شدم همه بهم میگن دیونه توهمی شکاک ید بین افعی ...

اره عزیزم اینجا جغتای هستیم شهر شما نیست متأسفانه ببین هرچی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر جذب میکنی سوره تکویر هرروز بخون تا 40 روز برای دفع سحر هست