2777
2789

من دوستم علوم تربیتی خونده

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیه سوالت

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

کتابو خوندی؟ 

اگه اره ببین اسم چه کتابی بیشتر توی پاورقی های همین کتاب اورده شده؟ 

ببین من یه درسی تعلیم و تربیت اسلامی گفته ارائه بدین یه کتاب مرتبط هم پیدا کنین من نمیدونم چه کتابی ...

استارتر هوش مصنوعی اینارو معرفی کرد خودم علوم تربیتی نمیخونم.

۱. تعلیم و تربیت اسلامی

نویسنده: دکتر علی شریعتمداری

ویژگی: کتابی ساده، روان و کلاسیک. مبانی و اهداف تربیت اسلامی را توضیح داده، برای شروع خیلی خوبه.

---

۲. تعلیم و تربیت در اسلام

نویسنده: علامه محمدتقی جعفری

ویژگی: کمی فلسفی‌تر ولی شیرین. دیدگاه عمیقی به انسان و تربیت در اسلام می‌دهد. حجمش هم متوسطه.

---

۳. مبانی تعلیم و تربیت اسلامی

نویسنده: دکتر خسرو باقری

ویژگی: یکی از منابع معتبر دانشگاهی. مفاهیم بنیادین تربیت اسلامی رو با استدلال بررسی کرده. نثرش کمی رسمی‌تره، ولی بسیار کاربردی برای دانشجو.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

اینم هوش مصنوعی گفت:

پس چندتا کتاب خیلی خلاصه‌تر و جمع‌بندی‌شده‌تر هم معرفی کنم که برای مرور یا فهم سریع تعلیم و تربیت اسلامی خوبن:

---

۵. خلاصه مبانی تعلیم و تربیت اسلامی

مولف: زهرا آقازاده

ویژگی: کتابچه‌ای کم‌حجم (حدود ۸۰ تا ۱۰۰ صفحه)، خلاصه و نکته‌وار بر اساس منابع دانشگاهی نوشته شده. مناسب برای مرور سریع یا امتحان.

---

۶. نکات طلایی تعلیم و تربیت اسلامی

مولف: محمدکاظم عابدی

ویژگی: مجموعه نکته‌های مهم و تست‌خیز بر اساس کتاب‌های اصلی مثل شریعتمداری و خسرو باقری. حجم کم، مناسب جمع‌بندی قبل از آزمون.

---

۷. مبانی تعلیم و تربیت اسلامی (خلاصه نویسی شده ویژه کنکور ارشد)

مولف: مؤسسه فرهنگی نصیر

ویژگی: برای آمادگی آزمون ارشد علوم تربیتی نوشته شده. چکیده‌ای از مفاهیم با دسته‌بندی عالی. اگر دنبال یادگیری + آمادگی برای آزمون هستی، خیلی خوبه.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱