2777
2789
مرد بودن

آخه حرفاش نه شبیه مرداست نه خانوما انگار هیچکدوم از حنساذو خوب نمی‌شناسه مثلا میخاد عین مردا قاطع و دیکتاتوری بنویسه عین خانما هم لطیف و ناز ولی خب جفتشو ریده

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه حرفاش نه شبیه مرداست نه خانوما انگار هیچکدوم از حنساذو خوب نمی‌شناسه مثلا میخاد عین مردا قاطع و ...

این و راس میگی😐

مننم چی بگم والله

دوتا کاربری دارم😎turk💞

سلام مریم جون ( چرا من باید اسم تو رو بدونم !!! )

من عکساتو دیدم راستش فک می کردم خیلی سیاس و زیرک باشی اما تو خیلی دل پاک و صاف و مهربونی داری

تاپیکی که اون پسره بهت درخواست داد حضور داشتم

تو متوجه نشدی طرف پسره ، منم فک کردم میدونی واسه همین چیزی نگفتم

تو خیلی دختر ساده و بی شیله پیله ای هستی من از

عکسات وایب یه دختر هف خط گرفتم اما تو یه خطم نداری گلم فقط و فقط خواستم خواهرانه بگم تو به خاطر زیبایی و البته 

سادگی و زود باور بودن شدیدا در معرض سوء استفاده هستی 

خوبه که اینجا آزمون خطا بشیم که تو زندگی واقعی اشتباه نکنیم

خیلی خیلی مواظب خودت باش خدا نگهدارت💝 ..

✔ بعد از مرگ = قبل از تولد 🌸

@arizo نینی یار این اقا هست و با توجه بع پیام های بالاو مثل اینکه به همه هم درخواست میدن@niniyar

عزیز اشتباه تگ کردید داخل اسکرین های خودتون نوشته arizon   اما شما شخص دیگری رو تگ کردید کاربر مورد نظر رو بستم

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

سلام مریم جون ( چرا من باید اسم تو رو بدونم !!! )من عکساتو دیدم راستش فک می کردم خیلی سیاس و زیرک با ...

سلام قربونت بشم مرسی عزیز دلم🥹🥲

من اخه هفت خط بودم که الان باید خیلی هارو اینجا دهنشون رو میبستم

اگه منو از سال پیش میشناختن بعضی ها متوجه میشدن که من ادم الکی گفتن نیستم نمیگم بد میگن نه حتی بیرون هم ازم میپرسن من با خنده جواب میدم نه من عمل بینی یا ژل ندارم

اگه داشتم دلیلی نداشت که دروغ بگم و قسم بخورم

چون عمل کردن یا ژل زدن عار نیست همه میزنن و کسی هم که نچرال مدال طلا بهش نمیدن

اما این که تاپیک های من رو اون خانم بررسی میکنه و میگه عملی خر نیستم

و قسم میخورم با باش گل میره اما ته یه تاپیک دیگه میپره بهم عملی

به جون خودم فوبیا پیدا کردم برای صورتم به خدا قسم اگه دروغ بگم

اما نمیدونم چرا بعضی ها با وجود خوردن قیم هم منو ادم بده کردن

کاری ندارم گفتم حلالش نمیکنم اما متاسفانه شاید چند ماه بعد کلا فراموش کنم

خیلی ممنونم عزیزم مرسی بخاطر پیام با اینکه مجازی هستی نمیشناسی اما با این حال قصاوتم نمیکنی

گفتم دیگه از این به بعد هر کی قبول نکنه نچرالم

اونقدرم زیبا نیستم من هانده یا ملکه نیستم تاج بزارن سرم

اما با این حال خر کی باور نکرد

فدای یه تار موی مامان قشنگم که منو یه جوری به دنیا اورده 

که بقیه حسرتشونو دارن اما حسرت قیافم نه شعورم!!

قربون خدام برم مه از بالا داره میبینه دروغ گو رو اگه من دروغ بگم بدترین بلا تا زنده ام سرم بیاد!»

و درمورد این تاپیکم متاسفانه بدجور 😐😐😐ریدم به خودم به دینا میگفتم

من اون کاربر رو از تاپیک های بقیه که ریپلای خورده میشناختم نه در پی وی 

درخواست رو هم تو همون تاپیک دادن خدارو سکر از همون اول دینا بهم گف😐😂مردک کثافت

دوتا کاربری دارم😎turk💞
سلام مریم جون ( چرا من باید اسم تو رو بدونم !!! )من عکساتو دیدم راستش فک می کردم خیلی سیاس و زیرک با ...

قدر خودت و شخصیتتو بدون

مثل تو دل پاک و مهربون کمه😍😍🥺

و اینکه نه اینکه بگم منو قضاوت کردی ها نه جانم شما خوب تر از این حرف هایی اما هیچ موقع هیچ کسو قضاوت نکن 

اما حال بد اون کاربر رو نمیخوام چون همینجا بهم یاد داد اگه کسی حتی حتی قسم هم نخورد قضاوتش نکنم❤️

اگه اومد تاپیکم رو خوند همینجا ازش تشکر میکنم🩷

راستی میدونم زیاد حرف زدم اما هر و‌قع اسمتو میخونم

اهنگه شراره دیوونم مرده یادم میاد

مرسی که هستی وجودت برای این دنیا لازمه مهربونم

با کلمه به کلمه ی حرفات ذوق کردم

🥺❤️

دوتا کاربری دارم😎turk💞
عزیز اشتباه تگ کردید داخل اسکرین های خودتون نوشته arizon اما شما شخص دیگری رو تگ کردید کاربر مورد ...

ممنونم نی نی یار بله متوجه نشدم اشتباه تگ کردم از اون کاربر هم معذرت میخوام🩷

ممنون کا کاربر مرد رو تعلیق کردین❤️

دوتا کاربری دارم😎turk💞