2777
2789

لبام و دستام میلرزید

قلبم خورد شد 

انقد یهو حالم بد شد هر چی فرباد میکشیدم گریه میکردم هنوز ارووم نشدم

میخاستم به هر کی زنگ بزنم سبک شم کسی نبود 

به خدا گفتم

به امام رضا گله کردم

اینجا میگم واگذارش کردم به خود خدا

امیدوارم یروز جا به جا بشه مقام من و اون

یروز اون حال امروز منو با تمام وجود درک کنه

حالم خیلی بده دعام کنین

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا مثل شما بودم دیشب با این وجود ک براش آرزو خوشبختی کردم بدون بلاک و حرف برای همیشه رفتم 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
کارما حقیقته و زمین‌ب شدت گرده

نفسم تنگه هنوز

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

الان دیگه اولویتت تو زندگیت باید خودت باشی نه اون شخص 

اون وقتی تو رو به این حال و روز انداخته یعنی ادمیه که تو براش مهم نیستی پس توهم حرص هیچیو نخور توهم برات مهم نباشه 

نزار حالت اینجوری بشه زیاد که نابود میشی فقط دلت مرگ میخواد 

سلام گلم تاپیکت غمگینم کرد چی شده!!؟

سلام عزیز دلم خوبی

پسر گلت  خوبه 

طولانیه صبح میگم برات