2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

207 بازدید | 24 پست

سلام دوستان پارسال متوجه خیانت پدرم شدیم و بعدش هم مامانم فهمید و بهش گفتیم ک تموم کن و اتمام حجت کردیم ولی نکرد 

الان دوباره تماس مشکوک داشت و تونستم از همراه من شماره طرف رو پیدا کنم 

به نظرتون چکار کنم؟ 

اگه میخای اساسی یه کاری بکنی آدرس طرف رو پیدا کن و آمارش رو دربیار برو دم در خونش

به نظرت بهش زنگ نزنم؟  

آخه سختمه بخوام بیفتم دنبال آدرس و اینکه نمیخوام همسرم متوجه چیزی بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی مادرتون میخواد زندگی شو کنه و اصلا نمیخواد خیانت پدرتونه ببنه شما چرا دنبال ابن هستید طرف کیه؟ 

شماره شو پیدا کردی مبخوای چیکار کنی؟به جاش بنظرم لاشی بودن پدرتون و درست کنید

وقتی مادرتون میخواد زندگی شو کنه و اصلا نمیخواد خیانت پدرتونه ببنه شما چرا دنبال ابن هستید طرف کیه؟ ...

مامانم کلی دعوا و مکافات راه انداخت و قول گرفت ازش الان هم میخوام تا متوجه نشده که دوباره شروع شده یا اینکه اصلا تموم نشده یه کاری کنم 

مامانم مریض قلبی هست 

مامانم کلی دعوا و مکافات راه انداخت و قول گرفت ازش الان هم میخوام تا متوجه نشده که دوباره شروع شده ی ...

به نظرم با پدرت صحبت کن بگو تمومش نکنی میرم دم در خونه زنه نزار مادرت بفهمه مریضه خدایی نکرده چیزیش نشه 

سعی کن خونه طرف و پیدا کنی بعدش دیگه میترسن از این که آبروشون یه وقت  نبری

زنگ نزن چون نهایت اینه که بلاکت میکنه و کاری نمیتونی بکنی از طرفی هم آمارش رو به بابات میده مخفی کاریش بیشتر میشه. به نظرم اگر میتونی وقتی که پدرت با اون خانم هست برید و با جفتشون حرف بزنید بلکه بیخیال بشن.

به نظرم با پدرت صحبت کن بگو تمومش نکنی میرم دم در خونه زنه نزار مادرت بفهمه مریضه خدایی نکرده چیزیش ...

ای خدا 

آدم میمونه از کار بعضی از بزرگترها 

آخه پدر من من با چه رویی با تو حرف بزنم 

آخه من باید تو رو نصبحت کنم؟ 

زنگ نزن چون نهایت اینه که بلاکت میکنه و کاری نمیتونی بکنی از طرفی هم آمارش رو به بابات میده مخفی کار ...

اینجوری باید به شوهرم بگم 

اول اینکه روم نمیشه دوم اینکه میترسم بعد به روم بیاره شوهرم