2777
2789
عنوان

از وقتی جدا شدم دیگه هیچ خط قرمزی ندارم🔞همه کاری میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی روحیه ضعیفی داری . من با نه سال زندگی و طلاق ، تا قبل ازدواج دومم ،  این جوری تسلیم مشکلات حادم نشدم . خودت و جمع کن .‌والا در اینده پشیمون خواهی شد . برو سر کار . دنبال یه ازوواج خوب باش

این عشق نبوده که ...

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

واااا دختر اصلا درکت نمیکنم خودت داری با دستای خودت ضربه میزنی!!!!

من عشقم منو فروخت مثه فیلم سنگام فداکاری کرد منو خورد کرد که دو دستی تقدیم دوستش کنه منم ترک کردم رفتم الان ی زندگی جدید واسه خودم ساختم اصلا خودمو نباختم ..... 

به خودت بیا 

چجوری سرپا شدی؟

هیچی تا ی چندماه گذشت به خودم اومدم گفتم من که هرکس هرچیزی خواست انجام دادم اون بد بود اون نخواست منو تون همیشه بددهنی میکرد من مقصر باشم شاید پنج درصد بود نهایتش دیگه به خودم گفتم بیخیال شم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم