2777
2789

یکی دو ماهه از وقتی مثل سگ ولم کرد،چیزایی ک قبلا برام قفل بوده دیگه برام مهم نیس

با ارزش ترین چیزمو از دست دادم یعنی عشقم رو و دیگه همه چی برام بی ارزشه

مدام ولخرجی میکنم و هله هوله و لوازم ارایشی و پوستی میخرم در صورتی ک قبلا خیلی حسابگر بودم🙂چون انقد قلبم شکسته ک دارم با خرید کردن ساکتش میکنم کلاسامو غایب میشم در صورتی ک قبلا عمرااا توی دانشگا غیبت نمیکردم

امتحانارو جدی نمیگیرم و دیگه نمره خوب برام مهم نیس

و پیش دعانویس رفتم‌ و حتی سنگینیه طلسم هم برام مهم نیس🙂🙂🙂💔💔💔

خدا لعنتت کنه ک توی یک ماه اینجوری من رو ب فنا دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

من تو عقدوقتی طلاق گرفتم اینجوری شدم به شدت افزایش وزن داشتم ازبس می‌خوردم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یادت باشه اون اومد که تو قوی و قدرتمند بشی و یه امتحان از طرف خداست ....امیدوارم تو این امتحان مردود نشی ....

اون خدا و همه چی تو نبوده ،پس به خودت بیا ....اونیکه مهمه خودتی ، داری خودتو به باد میدی اونم بخاطر یه ادم بی لیاقت 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....