2777
2789
عنوان

خانومی که زود صمیمی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 20 پست
ایشونم با همه مردا همینطور بود ن فقط شوهر من.ولی ی نصیحت از من گوش کن سعی کن با همچین افرادی ک حد و ...

اینم شوهرش شهر دیگه ای سرکار بود برای هر مشکلی بابام رو صدا میزد.

صبح ک میخاس بره سرکار تا بابام میرفت بیرون سریع اونم میامد تو کوچه سوار ماشین بابام میشد کنارش می‌نشست ک باهاش بره سرکارش!

ایشونم با همه مردا همینطور بود ن فقط شوهر من.ولی ی نصیحت از من گوش کن سعی کن با همچین افرادی ک حد و ...

پس مامانت عذاب میکشیده ولی به روی خودش نمیورد. نه من اصلا بهش رو ندادم ینی نمیتونم زود به کسی اعتماد کنم 

فقط تعارفش کردم 

من خیلی حد و حدود دارم ینی اصلا شبیهش نیستم ادما دنبال شبیه به خودشون میگردن اصلا شخصیتش با من زمین تا اسمونه و منم بچه کوچیک دارم حوصلم نمیکشه 

خیلی جالبه باهام که همسایه بغلی خیلی باهاش صمیمیه به ظاهر ولی من احساس میکنم از اینکه باهاش صمیمی هست پشیمون شده و اونشب زنگ زد که اون بیاد و منم مثل خودش بکشونه تو جمعشون 

شوهرم میگه تو خیلی حساسی توم برو پیشش چه اشکال دازه ولی من واقعا نمیتونم بلند بلند با شوخی و مسخره حرف بزنم تو کوچه یا خیابون برام سخته 

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم شوهرش شهر دیگه ای سرکار بود برای هر مشکلی بابام رو صدا میزد.صبح ک میخاس بره سرکار تا بابام میرف ...

واییی یاخدا از حرف مردمم نمیترسید ینی؟؟؟؟ مردم حرف درمیارن خب ماهم که هیچی نگیم 

خیلی راحتن انگار خارج کشور بدنیا اومدن 

واقعا چی میشه که یه ادم اینقدرررر پر رو میشه 

من واقعا درکشون نمیکنم 

خودم چهار ساله که فقط با همسایه سلام واحوالپرسی میکنم 

نمیدونم شاید ما اینقدر افسرده ایم و بدبختی کشیدیم  زخم خوردیم بی اعتمادس دیدیم  ک نمیتونیم درک کنیم شاید اونا نرمالن!!!!

واییی یاخدا از حرف مردمم نمیترسید ینی؟؟؟؟ مردم حرف درمیارن خب ماهم که هیچی نگیم خیلی راحتن انگار خار ...

چی بگم والا، اینا این چیزا براشون مهم نیست.

منم اخلاقم مثل شماست با هر کسی نمیجوشم، الان ۱۰ سال اومدم تو این‌ محل با همسایه ها فقط در حد سلام و احوالپرسی هستم ن بیشتر.

اینجور کسا در دراز مدت آسیب میزنن

چی بگم والا، اینا این چیزا براشون مهم نیست.منم اخلاقم مثل شماست با هر کسی نمیجوشم، الان ۱۰ سال اومدم ...

شایدم ما از نظر اونا عجیبیم😄

من خودم تو زندگی خیلی سختی دیدم و اندازه موها سرم آدم دیدم دو رویی دیدم بی اعتمادی همه چی بخاطر این گوشه گیر شدم 

میگم شاید این جور ادما هنوز اساسی ضربه نخوردن سرشون به سنگ نخورده یا اینکه همه چیو دایورت کردن وهیچی براشون مهم نیست.هیچی