2777
2789

گفت با این ماشین فقط ۲۰ تومن کشیدی؟😐😂

گفتم بله ببخشید اولین بارمه بلد نیستم دفعه بعدی بیشتر میکشم 🤦🏻‍♀️

آقا مگه ول میکردددد🥴😂 هی میومد از کنارم رد میشد می‌گفت خیلی کم کشیدی بیست تومن چیزی نیست🤦🏻‍♀️

خب من اصلا نمیدونستم عرفش چقدره 🤦🏻‍♀️

تا اینکه دیدم ماشین رو افتضاح شست کلی لکه موند روش گند زد قشنگ به ماشین 🙄 فهمیدم از لج انعامه

اومد گفت ۳۰۰ تومن بده حسابی تمیز کنم منم دیدم کارم گیرشه گفتم باشه فقط خوب بشور کلی لکه مونده

چنان خوشحال شد گفت الان برقش میندازم 😂

حالا فهمیدم شوهرم می‌گفت انعام ندی خوب نمیشورن 😐

شما میرین کارواش چقدر انعام میدین؟

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من اصلا انعام نمیده همون هزینه کارواش رو میده خوبم میشورن

مثل اینکه زورشون به زنا میرسه

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

آخرین باری که کارواش رفتم دقیق ۷ تیرماه ۱۳۹۰ بود 😅😅😅

یادم نمیاد چقدر انعام دادم ولی دلار ۸۰۰ تا دونه تک تومنی بود

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببر یه جا دیگه 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲