2777
2789

صبح از خواب بیدار شدم ، همونطور که دراز کشیده بودم دوباره چشمامو بستم‌. بعد انگار که خوابم برد دوباره ولی یه حالت بین خواب و بیداری بودم.

خواب دیدم میخوام از یه صخره ای بالا برم که آب هم ازش جاری بود و یه جورایی اون آب مانع من بود.

ولی همین که خواستم برم بالا صدای خواهرم که کوچیکه رو شنیدم که با جیغ صدام میکنه. دویدم سمت صدا ، رفتم دیدم با گریه از پشت خونه ای خارج شد دوتا مرد هم پشت سرش بیرون اومدن و رفتن.

ولی بدون اینکه خواهرم بهم بگه من تو خواب میدونستم که اونا بهش تجاوز کردن. و دست خواهرمو گرفته بودم بردمش پیش مامان بابام و سر اونا داد میکشیدم که چرا تنهاش گذاشتن که این اتفاق بیفته.

بعد از خواب پریدم کلا ۵ دقیقه گذشته بود ولی بدنم خیس عرق شده.

اصلا به این چیزا یک ذره هم فکر نکرده بودم که بگم به خاطر اون این خواب رو دیدم.

توروخدا بگید تعبیرش چیه این خواب😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.