2777
2789

چطور ناراحتی مو ابراز کنم؟یا اصلا بکنم؟

واقعا دلم میخواد ابرازش کنم، قضیه ازین قراره که من با خالم رابطه صمیمی ای دارم،صمیمی نه ازینا که هرروز باهم بیرون باشیم و روز همو ببینیم و صحبت، ازین آدم امناست،خیلی دوسش دارم و باهم راحتیم. ما قبلا مرتب مثلا در هفته ۱ یا ۲بار تلفنی طولانی صحبت می‌کردم و همدیگه رو تند تند خونه مامان بزرگم می‌دیدیم. یک سری اتفاقا افتاد من خونه مامان بزرگم خیلی وقته نرفتم و دیگه خیلی کمتر خالمو میبینم، ولی با خاله دوباره عادی شدم مثلِ قبل.ولی حدودا ۱ سالی میشه خونش نرفتم..دلم واسه صحبت کردن باهاش لک زده،اخیرا صحبت کردیم ولی کم نه مث قبل یه دل سیر..این دو هقته اخیر من حالم بسیار بد بود! در حد خفه شدن و چن باری با خالم تماس گرفتم. خالم عادت داره کلا گوشی  جواب نمیده.تماس هیچکی رو چون همیشه ی خدا گوشیش بی صداست.. ولی وقتی ببینه خودش تماس میگیره حتما. طی این هفته که حالم بد بود شاید ۱۰ بار باهاش تماس گرفتم..البته در زمان های مختلف مثلا روزی دوبار،ابدا آدم پیگیری نیستم خیلی ها ام میگن خیلی مغروری..فک نکنین از رو سیب زمینی بودن در حالیکه جواب نمیداده هی زنگ میزدم هاا.با خودم میگفتم خودش ببینه تماس میگیره.. ن دیگه زنگ نمیزنم.. و تا فرداش انقدر غصم می‌گرفت و از بی کسی خفه میشدم که میگفتم من که با خاله صمیمی ام و این حرفا رو ندارم.. شاید سیم‌کارتش تو گوشی پسرشه(کوچیکه) و تماس رو ندیده. ولی دیدم طی این هفته با مامانم و خاله ی دیگم صحبت کرده..ازش ناراحت شدم حقیقتا.میخوام بهش پیام بدم. علت رو بپرسم یا یک جوری ناراحتی رو بیان کنم..چی بگم بهش؟بخشین طولانی شد این پر صحبتی از همون دل پری بوده که هیج جا نتونستم با کسی حرف بزنم..

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

عنوان تایپک بخاطر این بود که میخواستم بگین چطور ناراحتیم رو بدون سو تفاهم بیان کنم و در چه جمله ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره حتما بگو . احتمالا یه سوءتفاهمی پیش اومده تا برطرف بشه و دلخور نمونی. بگو خاله چند بار باهات تما ...

جمله ی قشنگی گفتی

ولی راستش بهم برخورده

میخوام یجور بگم که بدونه ناراحتم 

حضوری بیان کن ناراحتی توپیام و...هرکاری کنی سو تفاهم میشهشاید تو این مدت اون حالش بدتر بوده حتی، و خ ...

ولی خب با بقیه تماس داشته از جمله مامانم..

مشکل من همینه که نمیبینمش، بهن نزدیکیم ها هااا..

میخواستم جواب بده خونه باشه ۱ ساعت عصری بعد شامی برم خونش.. که نداد..

جمله ی قشنگی گفتیولی راستش بهم برخوردهمیخوام یجور بگم که بدونه ناراحتم

بزار توضیح بده اگر دلیلی که آورد ناراحتیت رو برطرف نکرد بدون اینکه هیچ توضیح دیگه ای بدی بگو این کار باعث شد من خیلی ناراحت بشم 

بزار توضیح بده اگر دلیلی که آورد ناراحتیت رو برطرف نکرد بدون اینکه هیچ توضیح دیگه ای بدی بگو این کار ...

چشم عزیزم ممنون

صادقانه ،و با لحن اروم و حتما هم حضوری باهاش صحبت کن و رفع سو ابهام حتی اگه دلخوره ،اجازه بده حرفاش ...

مممنونم که انقدر قشنگ راهنمایی کردین

ولی مشکل همینه که نمیبینمش،تماس های من برای این بود که ببینم اگر خونه باشه و با هماهنگی ۱ ساعت عصر یا بعد شام برم از نزدیک ببینمش چون خونه مون بهم نزدیکه..

واسه ی همین تصمیم گرفتم پیام بدم.. و. تو پیام سخته ابراز احساسات، واسه همین از شما کمک گرفتم..

چه پیامی بدم؟