2821
2789
عنوان

جاری😏دشمن✅️

419 بازدید | 12 پست

جاری کثافت و دو رنگم روزای اول عقدم اینقد باهام خوب بود که عین خواهرم میدونستمش اینقد پشت سر خانواده ی شوهرم بد میگفت که تا اینکه خرید قبل عروسیم رسید بهش گفتم توام باهام بیا با هم رفتیم پدر شوهر احمقم یکی از اقوامشو با خودش اورده بود اون اقوامشون خیلی دخالت میکرد تو زندگیم گفتم زندگی خودمه به کسی ربطی نداره دیگه جاری دو رنگم با اون اقوامشون پدر شوهر نفهممو پر کرده بودن اینقد پشت سرم بد گفته بودن که پدر شوهر احمقم همونجا وسط شهر میخاسته ما رو ول کنه 

جلو خودم هر چی از دهنش در میومد بهم میگفت😏

انگار اون عروس بود هر چی خودش دلش میخاست انتخاب میکرد برمیداشت بدون اینکه به من بگه اینو میخای یا نمیخای 

میگفت چرا اینقد خرج میکنین بعد جلو من میگه خیلی کم توقعی هیچی برا خودت نمیخری

جلو من حرفی دیگه میزنه جلو اونا چیز دیگه

بعد خرید عروسی ۵ بار بهم زنگ زد جوابش ندادم

پیام میداد پیامشو سین نمیزدم

دعا کنین هر چه زودتر تقاص پس بدن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه میخوای زندگی کنی با هیچکس صمیمی نشو با هیچکس دردودل نکن , پشت سر هیچکس حرف نزن ، هیچکسو دوست خودت ندون آخرش دشمنت میشه. اگه خدایی نکرده مشکلی داشتی برو پیش تراپیست, خلاصه نزار کسی از زندگیت سردربیاره 

چ حوصله ای دارن.. نون مفت میخورن انگار.. خداانقدگرفتارشون کنه که دیگه وقت نکنن واسه زندگی کسی دردسر درست کنن... ولی من جاری خوبی دارم. خیلی زن خوبیه.. اما امان ازخواهرشوهرم. اوح اوح 

واقعا؟چرا من با جاری هام اصلا مشکل ندارم‌یعنی اونا نسبت ب من حس بدی دارن

بببین خوب و بد همه جا هست نمیشه کلی گفت ولی اکثرا چون جاری ها با هم حس رقابت و حسادت دارن خیلی تلاش میکنن هم دیگه رو از چشم خانواده شوهر بندازن

چوب سادگی خودت خوردی

کی با جاری و پدرشوهر میره خرید عروسی😂😂

باید خودت و شوهرت دوتایی میرفتین هیچ خری همراتون نبرین

حالا هنوز دیر نشده کلا با جاریه بهم بزن 

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

بببین خوب و بد همه جا هست نمیشه کلی گفت ولی اکثرا چون جاری ها با هم حس رقابت و حسادت دارن خیلی تلاش ...

اره خانواده شوهر انگارچه تحفه ای هستن. مادرشوهر ودخترش هم برای عروس بدمیخان. 

❤️❤️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز