2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل اقتصادی بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 137 پست
تنها پیشنهادم برای شما اینه که وام برداری.از رو اعتبار حسابتشوهر منم مثل شما بود هر چی در میاورد خرج ...

🤣🤣🤣🤣🤣

اتفاقا امروز تصمیم گرفتم از این وام‌های خونگی بردارم چون آدمی نیستم که خودم مثل آدمیزاد کنار بزارم پولو🤦

من دسر نمیزارم اصلا ولی کنار غذا اکثرا الویه یا سالاد ماکارونی میزارم البته یه نوع غذا میزارم

تو امتحان کن ببین چی میشه غذایی ک تو خونه درست میشه باارزش تره بگو رژیمم سبک غذایی جدیدم اینجوریه ک نباید زیاد حاضری بخورم من تو اقوام کسی رو دارم که میان مهمونی همه ریخت و پاش میکنن اما میری خونش ثابت سوپ و سالاد و خورشت میزاره اصلا خودش رو اذیت نمیکنه میگه خب فلانی فلانیه من منم اگه کسی خونه من گشنه رف حق اعتراض داره منم مدلم ایته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر شوهر منم خیلی باغ و زمین و ... داره من حتی حس میکنم همسرم یه کمم چون از بابت آینده خیالش راحته د ...

خداروشکر همسرم اصلا رو درآمد باباش حساب باز نمیکنه ب من میگه منو تو باید زرنگ باشیم انقد جمع کنیم پس فردا بتونیم سهم بقیه وراث رو بخریم

خداروشکر همسرم اصلا رو درآمد باباش حساب باز نمیکنه ب من میگه منو تو باید زرنگ باشیم انقد جمع کنیم پس ...

خب چقدر داشته باشیم سهم بقیه رو بخریم اخه🤔

بعد سهم بقیه به چه درد ما میخوره اصلا 

اینهمه زمینو چیکارش کنیم😅

خب چقدر داشته باشیم سهم بقیه رو بخریم اخه🤔بعد سهم بقیه به چه درد ما میخوره اصلا اینهمه زمینو چیکارش ...

شوهر من کلا این مدلیه مثلا یه خونه ۴ طبقه دارن خیلی خوش نقشه اس و اصلا عاشق اونجاس و خاطرات زیادی اونجا داره مثلا دوش نداره اونجا رو ورثه بفروشن میگه میخوام داشته باشم خودم بردارم منظورش اینه ن اینکه همه سهم ورثه رو بخره یا مثلا پدرشوهرم الان مغازه داره چن دهنه این خوشش میاد برنامه میریزه بعد بابام نمی‌خوان اونجارو بفروشن 

شوهر من کلا این مدلیه مثلا یه خونه ۴ طبقه دارن خیلی خوش نقشه اس و اصلا عاشق اونجاس و خاطرات زیادی او ...

آهان خب اون فرق داره 

پدر شوهر من خیلیییی زمین داره 

تقریبا به هر کدوم از بچه ها حدود ۵۰ میرسه دور از جونش اگه طوریش بشه فقط از یدونه زمینش که بزرگتر از همست

والا ما هر چقدر هم بدویم نمیتونیم سهم بقیه رو بخریم😅

آهان خب اون فرق داره پدر شوهر من خیلیییی زمین داره تقریبا به هر کدوم از بچه ها حدود ۵۰ میرسه دور از ...

عیب نداره خداسلامتی بده  شاید ماهم نتونیم ولی کلا همسرم اینجوریه تعصبی و احساسیه مخصوصا رو خونه ک خودشون ساختن و برادر مرحومش براهمون میگه با داداشم اونجا خاطره دارم نمیشه اونجارو فروخت

عیب نداره خداسلامتی بده شاید ماهم نتونیم ولی کلا همسرم اینجوریه تعصبی و احساسیه مخصوصا رو خونه ک خو ...

اخی 

انشالله بتونید اونجا رو بخرید 

آدم از جایی که خاطرات خوش داره نمیشه دل بکنه

به من باشه ۲۵ تومن پس انداز میکردم شایدم ۳۰ تومن 

۱۵ تومن برای خرج کردن درماه برای کسی که خونه از خودشه خیلی زیاده 

مردم با ۱۵ تومن کل حقوق زندگی میچرخونن 

البته تو شهرستان 

تهران رو نمیدونم 

به من باشه ۲۵ تومن پس انداز میکردم شایدم ۳۰ تومن ۱۵ تومن برای خرج کردن درماه برای کسی که خونه از خود ...

عزیزم من فقط ده تومن هزینه وام و کلاس دخترمه ماهانه 

ولی تهران واقعا مخارج زیاده لعنتی 

خداحفظش کنه عزیزم زیادم گیر بدی از اونور بوم میفته.

ببخشید چجوری ۱۰ تومن خرج یک خانواده ی ۴ نفره میشه؟

یعنی ۴ نفرتون روی هم فقط ۳۰۰ تومن روزانه خرجتون میشه؟

حالا از قبوض و موادشوینده و هزینه ی مدرسه و کلاس بچه ها  و بقیه ی خرجا هم بگذریم.

فقط یه نیمروی ساده هم بخورین تو یک وعده ۵۰ تومن خرج میشه

دبگه گوشت کیلو ۷۰۰ تومن و ماهی و برنج که دیگه ارزونش کیلویی ۱۳۰  و  بماند..

میوه و تنقلات که که دیگه هیچی..

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

ترشی خونگی ، مربا خونگی ، لواشک ، خیارشور خونگی بجای کنسروهای فروشگاهی 

خرید لبنیات فله از لبنیاتی ها خیلی به صرفه تر از پاستوریزه هاست.

کنسرحبوبات و سبزیجات آماده هم کنسل کنید.

چیپس و پفک و تنقلات سوپری هم که همش ضرره،، بجاش خوراکی سالم خونگی