2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صاف نکنیااااااا من موهام صافه همه میگن خیلی خوشگله چرا همیشه فر میکنی و اینا....ولی عاشق فرممممممم 

😍مـــن کـــه اصـــرار نــدارم تــو خــودت مختـــارے یـــا بـمـان یـــا کــه نـــرو یــا نــــگــــهـــت مــے دارم😍

من خودم موهام فره ديشب ي تاپيكي ديدم اسمش كم پشتيه مو رفتم توش ي محلول داشتن ك خيلي تعريف ميكردن البته گفتم موهام پرا گفتن موهارو ابريشمي ميكنه حالا ميخوام موادشو بخرم استفاده كنم همه راهارو رفتم اينم امتحان ميكنم

گروه آبي وزن شروع ٧٥ ، وزن هدف ٦٥     پيش ب سويه موفقيت😍

من خودم ٨ سال پيش كراتينه كردم ٣٠٠ دادم ولي همين چن ماه پيش ي دختر ١٥/١٦ ساله با مامانش اومد ارايشگاه اونم تو كرج بهترين ارايشگاه از صبح اومد رو موهاش كراتينه گذاشتن منم داشتم رنگ و لايت ميكردم يعني تا غروب اونجا بودم همه ي مراحلش جلو چشمم اولش هوس كردم منم دوباره كراتين كنم ولي بد دم غروب وقتي موهاشو شست فقط از فر سيم تلفني تبديل ب فر s شد مامانش وا رفت اصلاً ٨٠٠ ت پول داد ناراضي رفت

گروه آبي وزن شروع ٧٥ ، وزن هدف ٦٥     پيش ب سويه موفقيت😍
بعد صاف کردن لخت میشه یا نه باز یکم موج دار میمونه؟؟

دوست من انجام میده ،قشنگ تا یک ماه صاف صاف هست ،بعد خودش میگفت که دیگه سالی دو سه بار هم که میرم خودش دیگه صاف میمونه میگفت دیگه فر نمیشه موهام 

شما نمی توانید مانع امواج شوید ،اما می توانید موج سواری را یاد بگیرید.