2777
2789

بوتاکس کن بهتر از کراتینه جای خوب برو که مواد خوب استفاده کنن و موهاتو نسوزونن دوست من بوتاکس کرده سالن هستی اصغری تو جردن خیلی خوب شده راضیه موهاش کاملا صاف و لخت شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موهام رو صافي ژاپني كردم. به جز ريزش كه يه دوراني درگيرش شدم. راضي ام.

الان نصف موهام صافه، نصف در اومده فره. ولي موهام بازم خوبه. من راضي ام ولي ديگه انجام نميدم و الان هم حيفم مياد موهام رو كوتاه كنم خخ

البته بگم يه دوراني، ريزش بدي رو تجربه كردم.

كراتينه فقط يه مدت مو صافه ولي صافي ژاپني تا اخر عمرت، اون قسمتي كه مواد خورده، صافه

هزینش چقده؟

من امريكام.٢٠٠ دلار شد. نميكنم چون از موادش خيلي بد ميگند و ريزش مو هم شديد بود. ولي يه دوراني راحت بودم ها :)

الان هم بهتر از سابقه. انگار اون تكه كه صافه، اون قسمت فر رو رام كرده خخخ

ولي خوب، پايين مو ابريشمي ولي بالاي موهام خشن ؛)

وقتی صاف میکنی باز میشه واس عروسی خودت فرشون کنی نمیسوزه؟

متوجه منظور نشدم؟ صاف ميكنم باز ميشه؟!

تا حالا فر نكردم. بعد از صافي، زياد با موهام ور نميرم. يك سال كه واقعا راحت بودم. الان هم فقط بالاش رو سشوار ميكشم. من زياد خودم رو خسته نميكنم