2777
2789

شوهرم هر وقت که خونس یا فوتبال میبینه یا شبکه ورزش کلافه شدم دیگه  فوتبال هر کشوریم باشه مهم نیست میبینه با هیجان 🤦‍♀️🤦‍♀ 

لایک نکن 🤨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعریف میکردن دربی بوده مرده رفته بود ارایشگاه ارایشگر از خوبی استقلال میگه اون طرف از پرسپولیس ارایش ...

اخه بدبختی شوهر من رو تمام بازیا تعصب داره میبینه اصلا درکش نمیکنم 

لایک نکن 🤨

وااای خدا سوال من ازشوهرم 

همیشه باخودم میگفتم زن باید پایه باشع فوتبال ببینه ولی شوهرمن گندشو دراورده فوتیال شبکه ورزش تموم میشه باز میزنه شبکه ۳ 

اونروز پایگاز بود سرش توفتبال شیر سر رفت اعصابم بهم ریخت تلوزیونو خاموش کردم 

کلا دیگه انگار تواین دنیا نیس هیچ صدایی نمیشنوه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

وااای خدا سوال من ازشوهرم همیشه باخودم میگفتم زن باید پایه باشع فوتبال ببینه ولی شوهرمن گندشو دراورد ...

اعصاب ادم بهم میریزه این فوتبال لعنتیم تمومی نداره هرشب هرشب  مثلا المپیک نشون میداد تموم شد نشست پارالمپیکم تا اخر دید واقعا ادم کلافه میشه وقتی میاد خونه هرروز همین بساطه این فوتبال شده هووی من  تموم میشه تازه میشینه صحبتای کارشناساشم گوش میده 

لایک نکن 🤨
اعصاب ادم بهم میریزه این فوتبال لعنتیم تمومی نداره هرشب هرشب مثلا المپیک نشون میداد تموم شد نشست پا ...

اخ گفتی یه مشت کارشناس گاو بیسواد حرفای چرت وپرت

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.