2777
2789
عنوان

میشه نظراتتون بگین لطفااا

54 بازدید | 10 پست

دوستان اولا خیلی معذرت میخوام برای این تاپیکم

و اینکه شما چند وقت یبار رابط..... دارین ما یه سال هم نشده عروسی کردیم تا من نرم نمیاد بخدا شاید مسخره باشه ولی خیلی عذاب آوره به اون باشه هفته ای یبار میخواد منم میگم میگه بخدا اونقد فشار رومه اصلا به این چیزا فک نمیکنم اخه ذلیل مرده یدونه دلخوشی داشته باشیم اونم اونه بعد میگه فشااار... 

نمیگم هفته ای یبار میشه ولی به زور من هفته ای دو بار یا یه بار میخوام خودش بگه.... 

ایشون به مادرشون رفتن نمیزارن اصلا کسی سمتشون بره.... در ضمن یادآوری کنم اصلا بلد نیست محبت و عشق کلامی و رمانتیک باشن حتی نمیزاره من کودک درونیم و نشون بدم میگه یکم جدی باش 🥲

شما هم اینجورین یا من فقط بد بختم

خدایا برسد هر که در دل چ آرزو دارد...آمین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته فشار فکری و اقتصادی و اجتماعی خیلی رو روابط جنسی مردها تاثیر میزاره

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
البته فشار فکری و اقتصادی و اجتماعی خیلی رو روابط جنسی مردها تاثیر میزاره

اره خودشم اینو میگه ولی خب دلیل نمیشه که

واااسنشم خیلی نیستشاید طبعش سرده

نمیدونم والاه واقعیتش از اولش اینجوری بود دوران دوستی نه کم میموند منو از پشت گوشی بخوره اینقد رمانتیک بود ولی الان همه چی صفر خرش از پل. گذشته😒

ولی یه چیزی هم اضافه کنم همه اینجا میگن مردها دوران مجردی نباید تجربه جنسی داشته باشند خب مردی که در گذشته سرکوب میکرده صدرصد روی اینده اش تاثیر میزاره

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
ولی یه چیزی هم اضافه کنم همه اینجا میگن مردها دوران مجردی نباید تجربه جنسی داشته باشند خب مردی که در ...

اطلاعی از گذشتش ندارم🥲