زخمدهانه رحم کی داشته ؟طول درمانتون چقد بوده ؟با چی خوب شدین ؟ من ۴ ماهه زخم دارم داخلی نیست مشخصه روی لابیا نزدیک دهانه هست باز میکنی مشخصه ۴ تا دکتر رفتم ولی خوب نشدم یه جلسه پلاسما تراپی هم رفتم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه چیزی راجب فریز نگفتن .اولین دکتر گفت التهابه چیزی نیست داروهاش بدتر شدم قطع کردم دومین دکتر گفت هرپسه هر چقدر گفتمنه نیست داروهای تبخال داد من حتی به جوش یا تاول نداشتم نه خارش نه سوزش داروهاشم خوردم خوب نشد زخمم مثل خراش بود اولش الان قرمزه دکار اخری گفت احتمالا مال عفونت یا بعد رابطه ایجاد شده اولش ترمیم کننده داد خوب نشد دومین جلسه رفتم پلاسما کرد ولی خوب نشدم
ببین اگه تبخال بود با یه دوره مصرف پماد و قرص سریع از بین میرفت پس این نیست میمونه زخم که بنظرم فقط ...
اگه زخم عادیه چرا خوب نمیشه پماد ترمیم کننده هم استفاده کردم خوب نشد الان چهار ماه شده دقیقا یه هفته قبل از شب یلدا زخم شد اون دکتره که گفت تبخاله بعدش که بهش گفتم دیدی نبود چرا خوب نشدم با داروهات منشیش گفت پس باید بیا نمونه بگیریم دیگه ترسیدم نرفتم بعد رفتم پیش دکتر بعدی که ترمیم کننده داد خوب نشدم بعدم یه جلسه پلاسما در کل میترسم چرا خوب نمیشه