2777
2789

ماجرا از این قراره که با یه شماره ی ناشناس پنهانی در ارتباطه (تاپیکای قبلم هست) خودشم خیییلی مشکوک چند ماه یکبار طرف تک زنگ میزنه شرایط همسرم که مساعد شد مثلاً از خونه رفت بیرون از دوستاش و خونوادش دور شد بهش زنگ میزنه طرف جواب نمیده دو ساعت بعد دوباره همسرم زنگ میزنم طرف رد تماس میده دوساعت بعد همسرم زنگ میزنه طرف گوشیشو از دسترس خارج می‌کنه میشه فردا باز همسرم زنگ میزنه چند بار بلاخره دوروز بعد طرف جواب میده ۳دقیقه حرف میزنن دیگه تموم میشه تا سه ماه دیگه این داستان تکرار میشه (مشخصه این شماره ی پنهانی طرفه) 

من پارسال زمان بارداریم متوجه شدم ولی به روش نیاوردم بعدش زایمان و مشکلات و ... دیگه فراموش کردم که چهارشنبه همسرم مرخصی گرفته بود پیشم بود طرف زنگ زد(زمانایی که همسرم سرکاره بهش زنگ میزنه یعنی دقیق می‌دونه کی میره کی میاد)

ازش پرسیدم کیه طفره رفت رفت به پدرش گفتم مادرش زنگ راه انداخت طفره رفت کاملا ریلکس بود جوری که خواهراش بهم گفتن چیزی نیست تو شکاکی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بلاخره امشب که بچه ها خوابیدن خودم باهاش حرف زدم اول گفت شکاکی بعد که فهمید تاریخ و زمان و می‌دونم دقیق حتی می‌دونم چند دقیقه حرف زدن 

دیگه نتونست پنهون کنه اولش فقط می‌خندید بعدش خیلی آروم بهم گفت بزار بخوابم وگرنه کتکت میزنم

شمارشو در بیار بگو میرم شکایت میکنم ببینم کیه 

روی گوشی خودت همراه من نصب کن و شماره همسرتو بزن 

میتونی ریز مکالمات رو در بیاری ازش ک چ موقع هایی زنگ زده 

اگه هم ایرانسله  مای ایرانسل فکر کنم باشه برنامه اش 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

منم الکی گفتم دوسم نداری میری باهاش حرف میزنی 

باهاش رابطه داری که سمت من نمیای 

وقتایی که اون پیدا میشه بد اخلاق میشی (اینو جدی گفتم)

معتاد شدی طرف ساقیه 

اگه اسمشو نگی شمارشو استوری میکنم حیثیت نمی‌زارم براش

از داداشام پول قرض میکنم میرم شکایت

داداشاتو بفرست سرش چقد پررو شده چرا اینجوریه انگار جنا گرفتنش 

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

منم الکی گفتم دوسم نداری میری باهاش حرف میزنی باهاش رابطه داری که سمت من نمیای وقتایی که اون پیدا م ...

اون چیگفت

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸