2777
2789
عنوان

به پسره تکیه کنم

123 بازدید | 21 پست

بار دهمه میزارم و نمی‌دونم چرا پست نمیشه 

آقا پسره تا حالا نگفته بهم دوسم داره

ولی همیشه میگه معلوم نیست برای چی اینکار و اونکار و کردم؟

معلوم نیست برای کی اینکار و کردم؟

چرا حرف نمیزنه

عشق بین خودش و دوست دختر قبلیش هم خیلی آرمانی بوده و همدیگر و دوست داشتن و خودش خیلی ازدواجیه

آیا میتونم بهش اعتماد کنم؟ بهش تکیه کنم؟....دلیل داره حرف نزدنش!؟

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز بهت بگم

اگه عمق مطلبو درک کنی برای یک عمرت بسه

عزیزم تو این دنیا حتی به خدا هم تکیه نکن.....دیگه برو تا آخر خطو

فقط خودت و خودت

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
یه چیز بهت بگماگه عمق مطلبو درک کنی برای یک عمرت بسهعزیزم تو این دنیا حتی به خدا هم تکیه نکن.....دیگ ...

خب الان میتونم به عنوان پارتنر نگاه کنم بهش با این چیزایی که گفته؟

هیچ موقع نگفته دوست دارم 

متوجه نشدم

اصلا پسره کی هست .

چی کارس .

چند سالته .

چه جور خانواده ای داری .

خانواده پسره کیه .

مادرش میدونه .

مادرت میدونه .

وضع مالیتون چی 

وضع مالیش چیه .

برنامه اینده ات چیه .برنامه اینده ش چیه .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

چی بگیم والادوست نشو باهاشپسرا دنبال پر کردن تنهایی هاشونن

این پسره دنبال این نیست 

با تنهایی اش هیچ مشکلی نداره

خیلی اتفاقی آشنا شدیم و من گفتم محبتش اثر داره روم و دیگه چیزی نگفت و ادامه داد

_علارغم میل خانم‌ها به شنیدن این احساسات، بعضیا با کارهاشون میل و علاقه‌شون رو نشون میدن!!

-بعضی وقت‌هام شما یدکی هستید!!

-ولی اینکه از رابطه پیش‌تری که داشته با این عمق صحبت کرده براتون اون یه گاوه!! حتما که نباید بگه مااااااااا...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

خب الان میتونم به عنوان پارتنر نگاه کنم بهش با این چیزایی که گفته؟هیچ موقع نگفته دوست دارم

اگر بعد اون دختر بلافاصله سمت تو اومده

خیر میخواد خلا نبودن پارتنر قبلیشو پر کنه

شما فقط وسیله ای

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم