2777
2789

پسر خودشون پنج سال بچه نخواست، الان می‌خواهیم دو ماهه اقدامیم ، دو سال هست شدیدا اصرار میکنن

پدرش بدون اطلاع شوهرم رفته شش ماه پیش به بابام گفته ، دخترت نازاست، فکر درمانش نباشه زن میگیریم برای پسرمون 

در ظاهر اینقدر باهات خوبند که فکر میکنی چقدر فرشته،  اما بعد این حرفشون شناختمشون، متاسفانه بابام دیر این حرفشون رو بهم گفت منم نتونستم عکس العمل قاطعی بهشون نشون بدم ، حالا اخیرا مادرشوهر  تند تند غذا و آب دعایی برای بچه دار شدن می‌فرسته،  مرتب دستورالعمل دعا برای بچه دار شدن میفرسته به واتساپ منو شوهرم ، جالبه بارها شوهرم و خودم بهشون گفته بودیم خودمون فعلا بچه نمی‌خواهیم،  ولی اینا یک گاردی گرفتند انگار من دروغ میگم و ناکام

در جدیدترین حرکتشون امشب برام گردنبند نقره فرستاند ، روش نوشته رب لاتذرنی فردا

یعنی خدایا مرا تنها مگردان، دعای بچه دار شدن هست گویا، برای شوهرم هم انگشتر نقره با همین نوشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محلشون نده 

انسانهای نااگاه  زیادن .

فرق نداره خانواده شوهر باشه  یا بقیه فامیلا 

نه تنها در مورد بچه دار شدن . بلکه در همه مورد .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بعضی وقتا تا فشار خانواده ها نباشه آدم به فکر نمیفته بالاخره اوناهم آرزو دارن عزیزم منم ۱۲ ساله بچه ندارم چون شوهرم نخواسته، شما کار خودت رو بکن بذار اونا هم هر کاری میخوان بکنن

اینا دیگه کی ان!!!بگو اگه میخواید بیاید بشینید تو اتاق خوابمون برا رابطمونم نظرات گهربارتون رو بگید🤐🤐لا الا الله

باید خودت و شوهرت خیلی قاطع و کوبنده جوابشونو بدید که دیگه اجازه دخالت به خودشون ندن

بگو حالا شما بچه اوردید کجا دنیا رو گرفتن که نوبت بچه ماعه:/یا چیکار کردن براتون؟تاج طلا گذاشتن سرتون؟

دو ماهم که چیزی نیست،تا یک سال وقت دارید برا اقدام اگه نشد بعد برید دکتر

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

شما ک اقدامی حالا بزار اونم تلاششو بکنه  این همه خوراکیا واست میفرسته حیفه بهش حرفی بزنی شما خوراکیاش بخورین عین خیالتون نباشه هر چی میگه ی گوش در ی گوش دروازه بگو تو فقط خوراکی بفرست کاریت نباشه 😂

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه چی می‌فرسته دو تا سیب پلاسیده دعا گرفته

ای بابا من حالا چند مدل غذا و جوج از ذهنم گذشت  اصلاً بهش محل نده  شما اقدام کنین ولی بهش توجه نکنین بگین ما شرایطش نداریم حتئ اگه زیر نظر دکتر رفتین هم بهش نگو باز نسخه جدید واستون میپیچه  واست دعا میکنم ک ب خواسته ات برسی 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40