2777
2789

......البته دانشجوهای چندسال پیش که همگی خانوم یکی گف عکس بفرستیم ببینیم چقد تغییرکردیم منم عکس دادم..یکی دونفر دیدن سریع پاک کردم.یکی دیگ از بچه‌ها اومداصرار کرد دوباره عکس بفرست...درصورتی که هفته پیش همودیده بودیم...من فرستادم وسریع پاک کردم...ولی خودم بهش شک کردم چرا اینقد اصرارکرد

رفتم پیویش گفتم چرااینقداصرار داشتی...اول که زير بارنرفت...بعدگف برای فلاني(پسر) فرستادم ولی قسمم داده بهت نگم...من یکم بحث کردم...

خلاصه...بعد چند ساعت گفت شوخی کردم خواستم اذیتت کنم...الان از عصرحالم بده...که چرااینکارو کرده ..

ی عکسە دیگە کشش ندە

ولی اکە واقعا بدون اجازە فرستادە باشە و راست بگە منم باشم یکم قاطی میکنم

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

ی عکسە دیگە کشش ندەولی اکە واقعا بدون اجازە فرستادە باشە و راست بگە منم باشم یکم قاطی میکنم

نه کشش نمیدم...آخه وقتی میخاست گروه بزنه گف فلانی بیارم گفتم نه اگه قراره پسر باشن من نمیام....الان مطمئن فرستاده...

ولی حرفشو عوض کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کشش نمیدم...آخه وقتی میخاست گروه بزنه گف فلانی بیارم گفتم نه اگه قراره پسر باشن من نمیام....الان ...

آها شما متاهلی؟؟؟من تازە اسم کاربریتو دیدم

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

آها شما متاهلی؟؟؟من تازە اسم کاربریتو دیدم

آره...بچم دارم...

همگی متاهل هستن...

اون پسره هم متاهل.. 

اصلا خدا میدونه چی ها گفته در موردم.چتن روزی که رفتم خونش همش میگف راضی از زندگیت...هی میخاست ازم حرف بکشه

آره...بچم دارم...همگی متاهل هستن...اون پسره هم متاهل.. اصلا خدا میدونه چی ها گفته در موردم.چتن روزی ...

چقد بیشعوووور

والا بنظرم یکم دیگە هم توهین بارش کن

بخدا روانم بهم ریخته...پیامای آخرم که بهش گفتم حداقل راستشو بگو بدونم...دیده و جواب نداده...اونوقت م ...

اینو یکی بزن در کو... پرتش کن دیگە باهاش ارتباط نداشتە باش

اتفاقا خودمم به همین نتیجه رسیدم...انگار مریضه...کمبود داره...فقط خداکنه نفرستاده باشه....

فرستادە باشە هم مشکلی پیش نمیاد غمت نباشە ولی این برای تو دوست نیست

خداروشکر پوشیده بودم...ولی اصلا حس بدی گرفتم

منم باسم همین میشم

فکر کردم مجردی واسە همین گفتم ی عکسە دیگە 

فرستادە باشە هم مشکلی پیش نمیاد غمت نباشە ولی این برای تو دوست نیست

بخدا امروز فهمیدم...این دشمن منه...

اصلا اصرار داره منو توگروه خراب کنه...یا ضایع کنه...

باز ازاون طرف میاد پی وی غیبت بقیه رومیکنه...

خیلی اصرار داره دوباره تجدید خاطره کنه با پسرا

یامنو با اون پسره بنداز رو رفاقت 

وهزار جور کاردیگ....امروز همه حرفاش و رفتارش داشتم مرور میکردم ...فهمیدم ...این یه جا کارش میلنگه