2777
2789
عنوان

بچه های دانشگاه که همه متاهل هستند گروه زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 34 پست
بخدا امروز فهمیدم...این دشمن منه...اصلا اصرار داره منو توگروه خراب کنه...یا ضایع کنه...باز ازاون طرف ...

وااای

حالا خوبە زود شناختیش

اینو پی ویشو دوطرفە حذف کن

دیگم جواب پیاماشو ندە ریگی ب کفششە

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

وااایحالا خوبە زود شناختیشاینو پی ویشو دوطرفە حذف کندیگم جواب پیاماشو ندە ریگی ب کفششە

.خودمم میخام همین کارو بکنم....میدونی یه جای  از پیاماش که من باهاش بحث کردم گف بس کن من نفرستادم ولی اگه سربه سرم بزاری برات همینو یه قضیه میکنم تابفهمی....همین حرفش منو ترسونده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

.خودمم میخام همین کارو بکنم....میدونی یه جای از پیاماش که من باهاش بحث کردم گف بس کن من نفرستادم ول ...

واااای این دیگە کیە

متاهلە اونم؟؟؟

ب شوهرت بگی بد میشع؟؟

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

واااای این دیگە کیەمتاهلە اونم؟؟؟ب شوهرت بگی بد میشع؟؟

اره دوتاهم بچه داره....

ولی همیشه می‌ناله که شوهرمو نمیخوام و سن پایین ازدواج کردم و اشتباه کردم...

آخه میدونی من تودوران دانشجویی ازدواج کردم...که همزمان همین آقا پسرم ابراز علاقه کرد...حالا همش فک میکنه من از زندگیم ناراضی هستم هی میخاد منو برگردونه به گذشته ها...

درصورتی که من زندگیمو و شوهرمو بچه هام دوست دارم

ولی این شده شیطان

اره دوتاهم بچه داره....ولی همیشه می‌ناله که شوهرمو نمیخوام و سن پایین ازدواج کردم و اشتباه کردم...آخ ...

بگو ناراضیی طلاق بگیر خب

اە انرژی منفیشو از دور حس میکنم

به شوهرم نمیتونم بگم...خیلی ظاهر موجه ی داره اصلا باورش نمیشه

همین پیام أخریشو نشون بدی کافیشع

عزیزم فقط دعا کن این قضیه ختم به خیربشه....واقعا من ازاین آدم و حرفاش میترسم...دعا کن

دعا میکنم عزیزم 

اصلا نگران نباش

فقط اینکه هی اصرار داره منم ناراضی جلو بده....

بگو‌دهنتو‌ببند

اینبار فقط ضایش کن

[QUOTE=380207371]بگو‌دهنتو‌ببند اینبار فقط ضایش میدونی روم نمیشه...بیشتر سعی میکنم دهن به دهنش نشمیا ...

کار خوبی میکنی ولی دیگم جوابشو ندی کە ضرر میکنی