2777
2789
عنوان

خيانت و دادگاه😔😔

191 بازدید | 10 پست

خانوما من بابت خيانت همسرم شكايت كردم با يه زن متاهل رابطه داشت و اون زن براش فيلم لخت عكس لخت و فيلم خودار____ شو ميفرستاد اين فيلما و واريزي هايي كه همسرم براش داشت تو دادگاه سند ميشه ؟ چون شوهرم تو اظهاراتش پيش قاضي گفت من نكردم خانومم اينارو درست كرد و داره تهمت ميزنه گفت خانومم به اون زنه پيام ميداد…من از چتاشونم عكس گرفتم گذاشتم داخل پرونده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من همین درد رو کشیدم و با تمام وجودم درکت میکنم 

فقط یکم دوندگی داره و حداقل یکسال طلاقت طول میکشه 

ولی بدون که اگه واقعا طلاق بخوای دادگاه حکمش رو برات صادر میکنه چون دلیل و مدرک داری اما برای محکم کاری با وکیل صحبت کن 

راستی این روزا میگذره و برات مثل یه زخم کهنه میشه شاید ردش بمونه ولی یادت میره خودتو ناراحت نکن😊

آقایون علاف نی نی سایتی درخواست دوستی ندید لطفا