2777
2789

از اینکه با انتخاب اشتباه همسرم ،نابود شدم

بیکار ،سیگاری ،لات و عربده کش

ولی بخاطر بچه هام دارم زندگی میکنم

اگر پول داشتم و استقلال مالی و یا هنری برای کسب درآمد   جدا زندگی میکردم

الان پخته شدم  ولی ۴۷ سالم  شده و دیر فهمیدم  که استقلال زن چقدر مهمه

خیلی اما این پختگیمو دوست ندارم میدونی دلم نمیخواد بیشتر از سنم بفهمم دلم میخواد اندازه سنم بفهمم بخ ...

نه آدم زیاد از سنش بدونه کمتر تو مخمصه می افته به قولی

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه آدم زیاد از سنش بدونه کمتر تو مخمصه می افته به قولی

نه اصلا اینجوری نیست عزیزم :) حداقل واسه من اینطور نیست 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خیلی اما این پختگیمو دوست ندارم میدونی دلم نمیخواد بیشتر از سنم بفهمم دلم میخواد اندازه سنم بفهمم بخ ...

اتفاقا خوب هم هست کمتر اشتباه میکنی

اتفاقا خوب هم هست کمتر اشتباه میکنی

نه واسه من اینجوری نیست :) میدونی یجورایی سخت میشه چون یه مشکلات دیگه هم هست 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

نه فکر میکنی این خودش یه نعمته بزرگیه منم اینطورم

نه...من دلم نمیخواد بیشتر از سنم بدونم دوست ندارم، دلم میخواد اندازه سنم بدونم نه بیشتر نه کمتر

از اینکه با انتخاب اشتباه همسرم ،نابود شدمبیکار ،سیگاری ،لات و عربده کشولی بخاطر بچه هام دارم زندگی ...

خب زندگی امتحانه شما صبور که هستی پاداش ت محفوظه انشاالله غصه نخور خدا بزرگه شما جدا بشی استقلال هم داشته باشی کی میاد زن همسرت بشه هیچ کس

شما ثواب میبری پدر بچه هاته

خب زندگی امتحانه شما صبور که هستی پاداش ت محفوظه انشاالله غصه نخور خدا بزرگه شما جدا بشی استقلال هم ...

ممنون از دلداریت  عزیز دلم

ولی حق من از زندگی این  نبود 

تاوان اشتباههات مادرمو پس دادم

از بس غیبت میکرد و دو بهم زن بود  ،من تاوانشو دارم پس میدم😔